NOTD-Winter Sweater Manicure by Golden Rose




Hello Beauties,


      In dimineata de Mos Nicolae, vin cu un model de Craciun, realizat in colaborare cu Golden Rose. Asa cum ati citit in postarea de ieri, cateva fete avem un proiect cu manichiuri de iarna in colaborare cu ei. Iar eu mi-am propus ca in afara de colaborare, dar poate reusesc sa le incadrez cumva si pe acelea, sa fac doar mani de sarbatori luna aaceasta.
      Sper ca ati fost cuminti si Mosul a trecut pe la voi aseara. Ghetutele pregatite pentru Mos Nicolae si puloverele cu modele de iarna au fost inspiratie si pentru mine.



      Este o manichiura glossy&matte, realizata in totalitate cu produse Golden Rose, pe care le gasiti pe site-ul Cosmania. Am folosit ojele Rich Color #11 si Color Expert #89  , aplicate peste  baza  aplicate peste baza Smoothing Base Nail Foundation. Am stampilat modele de Craciun si am aplicat si cateva tinte argintii holo. Apoi am sigilat cu top coat Gel Look si Matte.


      Asadar toata luna pe blogul meu o sa vedeti modele de Sarbatori si sper sa fie pe placul vostru.
      Va pup si va doresc o duminica frumoasa si o saptamana usoara. Nu uitati de Giveaway-urile de pe blog, unul al meu si unul in colaborare cu 7 fete frumoase, unde gasiti cadouri de la noi de pus sub brad.




Etichete: , , , , , , , , , ,