Review Make-Up Primer Mattyfing&Pore Minimising by Golden Rose



Hello Beauties,

     Dupa cum ati vazut in ultimul timp pe blogul meu, una din postarile saptamanii este un review la un produs cosmetic testat de mine. Testez multe si vreau sa impartasesc cu voi parerea mea.
     Astazi vorbim despre un produs nou lansat de Golden Rose Romania la Cosmetic Beauty and Hair-Make-Up Primer Mattyfing&Pore Minimising.



     Produsul il gasiti in doua variante Lunimous si Mattyfing. Eu am ales varianta matifianta, asta mi s-a parut potrivita tipului meu de ten si bine am facut. Toate ne dorim un ten mat si frumos.






      Descrierea producatorului:Primer(baza de machiaj) cu finish mat, cu textura fina si catifelata  ce acopera instant ridurile fine si porii deschisi. Confera tenului un finish mat si catifelat, pentru un machiaj impecabil si rezistent. Creeaza un finish mat si neted fara sa incarce tenul, datorita unui ingredient special care absoarbe excesul de sebum. Potrivit pentru tenul gras, normal si mixt. Poate fi utilizat individual sau inainte de aplicarea machiajului. Aplicati o cantitate mica de produs, intindeti-l pana se absoarbe apoi continuati cu aplicarea machiajului. Fara parabeni. Testat dermatologic.
     Parerea mea:Confera pielii un aspect matasos si neted,absoarbe excesul de sebum,minimizeaza porii. Poate fi utilizat individual sau ca baza de machiaj,care va asigura un machiaj impecabil si de lunga durata. Am ales varianta perfecta, potrivita tipului meu de ten.



    Flaconul  are o cantitate de 30 ml, este prevazut cu pompita, ceea ce faciliteaza dozarea unei cantitati potrivite de produs,este foarte spornic,o apasare sau doua de pompita va elibereaza o cantitate necesara de produs.



   A intrat in rutina mea zilnica de machiaj si vi-l recomand cu tot dragul si pentru utilizare zilnica si pentru un machiaj festiv care va rezista 10-12 ore fara probleme. L-a testat si prietena mea Aurelia pentru un machiaj festiv si a fost foarte incantata si multumita de acest Primer.
   Il gasiti aici-pe www.cosmania.ro, la pretul de 55 ron, asa cum v-am spus in cele doua variante.
   Voi l-ati testat? Va pup, va doresc o saptamana minunata si va astept cu pareri despre acest produs.





Etichete: , , , , , , ,