Review produse profesionale pentru ingrijirea parului Helen Seward



Hello Beauties,


      Cu ceva timp in urma am participat la un concurs pe blogul Elenei-http://www.beautybysunshine.com/,unde premiile erau produse profesionale pentru ingrijirea  parului Helen Seward, distribuite de Mondo Kosmetik.




      Am avut destul timp la dispozitie sa le folosesc si sa-mi fac o parere despre ele,asadar sa va spun si voua cate ceva despre ele.
      Eu am parul uscat si vopsit,sarmos,foarte aspru, asa ca am optat pentru acest tip de produs potrivit tipului meu de par. Dupa spalare musai trebuie sa folosesc o masca altfel nici nu pot baga pieptanul in par. Produsele pe care le-am primit sunt in varianta travel size 75 ml fiecare:
      -sampon hidratant 5/S
      -masca hidratanta 5/M
      -ser hidratare 5/F
si am mai primit si doua mostre pliculet de cate 10 ml Alchemy Sampon si masca cu ulei de argan pentru toate tipurile de par.



     Sampon Hidratant HYDRA: CURATARE COSMETICA HIDRATANTA     -descrierea producatorului:
O formula cosmetica hidratanta bogata ce ofera curatare delicata si profunda a parului colorat si tratat, respectand in totalitate culoarea cosmetica. Actiunea sa protectiva specifica incepe odata cu ELIBERAREA CONTROLATA  a Vitaminelor A, C si E oferite de Complexul ACE.Acest produs imbunatateste aspectul matasos al parului si docilitatea, redandu-i stralucirea. Folosit in special dupa un tratament de colorare: pH-ul acid al formulei reechilibreaza pH-ul parului, stabilizand culoarea.
Mod de folosire: aplicati pe parul umed si masati delicat. Clatiti bine cu apa calduta si repetati procedura, lasand produsul sa actioneze cateva minute, emulsifiati si clatiti din nou.

    Parerea mea:
- are un miros placut de fructe;
- spala bine parul si scalpul ramane curat;
- parul se mentine mult timp curat si ramane stralucitor;
- nu face parul sarmos;
- ofera volum la radacina.





      Masca hidratanta HYDRA:HIDRATARE INTENSA-descrierea producatorului:
Folosita in special pentru tratamentul parului foarte deteriorat, colorat/tratat. O masca hidratanta cu un efect imbunatatit de conditionare, ofera rehidratare profunda, redand aspectul matasos si stralucirea parului colorat si foarte deteriorat, avand in acelasi timp si proprietati antistatice excelente. Ofera de asemenea o protectie superioara anti-imbatraire si anti-oxidare a culorii cosmetice.
Mod de folosire: dupa ce ati spalat si uscat parul in prosop, aplicati crema pana la varfuri. Distribuiti produsul folosind un pieptene, lasati sa actioneze 5-10 minute, apoi emulsifiati si clatiti bine cu apa calduta.

      Parerea mea:
-ofera parului stralucire;
-parul ramane dupa utilizare moale si usor de pieptanat;
-are un miros foarte placut fructat.






    Fluid Hidratant HYDRA: HIDRATARE INSTANTA-descrierea producatorului:
Folosit in special pentru tratamentul parului colorat/tratat si subtire. Ideal daca este folosit ca si protectie zilnica a culorii cosmetice pentru orice tip de par. Balsam bifazic pentru stralucire cu hidratare instanta. O formula concentrata pentru protectia activa a culorii cosmetice si a parului tratat: creste rezistenta parului la agresiunile externe, redand in acelasi timp docilitatea si stralucirea extraordinara. Este un balsam eficient pentru parul subtire si colorat. Se recomanda folosirea produsului inaintea coafarii.
Mod de folosire: AGITATI  inainte de folosire pentru a amesteca in totalitate cele doua faze, apoi pulverizati uniform pe parul umed sau uscat si distribuiti cu un pieptene. NU CLATITI.

     Parerea mea:
-flaconul se agita inainte de utilizare fiind un produs bifazic, se aplica pe lungimea firului de par si intr-adevar, ofera o suplete si o stralucire delicata;
-are miros foarte placut, fructat;
-nu se clateste parul dupa aplicare;
-l-am folosit pe parul ud chiar inainte de uscare si coafare.



      In concluzie mi-au placut produsele foarte mult,au fost potrivite pentru tipul meu de par, au avut efectul promis asupra parului, ba mai mult ofera si volum si dupa ce voi termina produsele primite pentru testare le voi cumpara in varianta full-size. Fluidul hidratant este GENIAL.
      Va recomand aceste produse cu tot dragul. Gasiti pe site exact produsul de care aveti nevoie,potrivit tipului dumneavoastra de par.
       Voi le-ati incercat? Va astept si va citesc cu drag parerile despre produsele testate de mine. Produsele le gasiti aici http://www.helenseward.ro/
       Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.








Etichete: , , , , , ,