Power of Pink



Hello Beauties,
  
      Asa cum v-am obisnuit in fiecare an in luna Octombrie,luna Roz,in care sarbatorim lupta impotriva cancerului la san,avem si noi  fetele din grupul TPA o colaborare cu manichiuri Roz.
     Anul acesta in cadrul celei de-a 15-a editii "Iluminare in roz"-simbol al luptei impotriva cancerului de san,sub sloganul "Doneaza Sanatate.Doneaza Frumusete",Facultatea de Medicina a fost cladirea iluminata in Roz. Prin aceasta actiune se doreste a le reamintii femeilor ca prin informare,preventie si control medical anual,cancerul la san poate fi invins.
     Anul trecut am dedicat prima mea manichiura unei persoane dragi mie,pe care inca n-o cunosc personal,dar intr-o zi o voi face :))),asa ca draga Andrea si anul acesta manichiurile mele ROZ iti sunt dedicate tot tie. Te pup cu drag si iti doresc numai bine.




       Am folosit oja texturata Astor Perfect Stay Crystal Effect #002 Rose Quartz,peste care am aplicat modele stampilate cu oja Konad de pe placuta BP-26. Stiu ca fundita trebuia sa fie ROZ,dar asta a fost inspiratia mea.





    Sa vedem ce modele cu fundita au facut si fetele participante la colaborare.


Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
Andra Kat- www.andrakat.com
Mădălina - https://misshappyandhernails.blogspot.com
Teo - www.taitzel.com
Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
Deyutza-  http://deyutza87.blogspot.ro
Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
Alina - www.venuschic.com
Adelina - www.adelinaradu.ro
Iulia B.  - http://iuliabeldean.blogspot.ro
Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
Mihaela -http://elasdreams.blogspot.ro/




      Va pup si va astept cu drag comentariile despre manichiura Roz. Si nu uitati mergeti la control. Luna aceasta va mai astept si cu alte manichiuri pe aceeasi tema si cu un Giveaway pe pagina de Fb.




Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,