Review Goodies from Flormar&Giveaway



Hello Beauties,

      Acum vreo cateva saptamani va aratam ceva noutati,cateva produse pe care le-am primit si le-am cumparat si vroiam sa le incerc-aici.
      Astazi va spun cateva cuvinte despre produsele Flormar primite.






      BB SPRAY MOUSSE FOUNDATION cu textura de spuma Rezistă pe ten timp de   12 ore - timp în care hidratează treptat eliberându-şi substanţele naturale. Textură lejeră ,acoperire medie,este foarte uşor de aplicat datorita texturii. Ambalajul sub formă de spray ajută la dozarea perfectă a conţinutului. Agitaţi bine flaconul înaintea pulverizării şi distribuiţi o cantitate mică de produs pe mâna.Se aplică cu ajutorul unui bureţel sau a unei pensule.

      Hidrateaza,fiind un BB cream sub forma de spuma se adapteaza usor pe ten,are SPF  25, dozarea este usoara datorita aplicatorului si texturii,se poate folosi si ca baza de machiaj.

    Mi se pare putin dificila aplicarea pentru ca trebuie sa te misti repejor cu aceasta spuma,eu sunt obisnuita cu BB Creamul si se comporta cu totul altfel.
Il gasiti aici la pretul de 47 Ron





      Two Way Foundation-descrierea producatorului nu am gasit-o nicaieri,ce va pot spune eu despre produs,este un fdt compact cu o textura foarte placuta,uniformizeaza tenul,hidrataeaza usor,are o acoperire medie spre mare si se poate seta la final usor cu o pudra.Eu il asemui destul de mult cu BB-Cream-ul meu preferat,cu care v-am zapacit,dar tot acela ramane favoritul meu.Cutiuta este prevazuta cu un compartiment suplimentar in care gasiti si un buretel de silicon,pentru aplicare.
      Este in nuanta #117




     Fardul de ochi terracotta Fusion Baked Eye Shadow va permite aplicarea uscata sau umeda, asigura o aplicare usoara si un grad inalt de acoperire, datorita structurii sale moi si satinate. Structura formata din multiple culori confera un aspect intens si stralucitor, transformandu-se prin aplicare intr-o singura culoare.Puteti selecta o anume arie a fardului si folosii o singura culoare,sau puteti trece pensula peste toata suprafata fardului si astfel culorile se blenduiesc. Asigura o culoare bogata si stralucitoare, in special cand este aplicat umed. De asemenea, protejeaza nivelul de hidratare a tenului, il hraneste, il netezeste si il protejeaza impotriva factorilor externi.
Fardul meu este in nuanta FB01-Cloud in the Sky




      Rujul face parte dintr-o linie de cosmetice in editie limitata Light of Flowers. Hidrateza,are o consistenta cremoasa,un finish mat si o culoare frumoasa si stralucitoare.
     Este in nuanta #LF34



      Oja Grafitti,cred ca nu mai are nevoie de nicio prezentare.Acest trend in nail-art,a fost foarte apreciat acum ceva timp.Oja se aplica peste o baza colorata si nu numai,in functie de modelul dorit,si aceasta crapa imediat dupa aplicare,la cateva secunde.Are o uscare rapida si un aspect mat.Oja este in nuanta #G03


      Eu am facut un Demo pe un tips,am aplicat-o peste o baza Matte #M19,apoi am aplicat top-coat Matifying.Oja crapacioasa este in nuanta #G03



     Si la final un mic Giveaway pentru voi,cu produsele din imagine(sunt swatch-uite pentru aceasta postare).
    Conditiile sunt urmatoarele :

1.Sa imi urmariti blogul prin GFC 
2.Sa dati Like paginii mele de Facebook (aici)
3.Sa dati share Giveaway-ului pe FB (asigurandu-va ca postarea este publica)
4.Sa ma urmariti (optional) pe Instagram si Bloglovin
5.Sa imi lasati in comentariul vostru, aici pe blog, numele cu care ma urmariti prin GFC (Instagram si Bloglovin),numele cu care ati dat Like paginii de FB,link-ul de share si link-ul unui articol de pe blogul meu care v-a placut .

      Castigatoarea va fi aleasa prin intermediul site-ului random.org in termen de 48 de ore de la incheierea concursului,iar in pachetelul pe care il veti primii veti mai gasii si alte surprize.
   Concursul nu este sponsorizat(toate produsele sunt noi,sunt doar swatch-uite pentru aceasta postare),este valabil doar pe teritoriul Romaniei, iar perioada de desfasurare este 09.09.2015-25.09.2015.
 Nu accept inscrieri de pe conturi masculine si de pe conturi multiple ale aceleasi persoane.

      Sper sa va placa produsele alese de mine pentru acest Giveaway,va astept sa va inscrieti,daca considerati ca aceste produse vi se potrivesc,si nu va deranjeaza ca sunt testate si va doresc succes.

      CONCURS INCHIS!!!

Castigatoarea este:


      Nu uitati sa dati LIKE paginii de Fb Flormar,pentru a fi la curent mereu cu noutatile ce apar.
      Ultimele noutati cred ca le-ati vazut deja.Noua colectie de lacuri de unghii,pe care o puteti gasii aici,in 36 de nuante superbe.


      Setul mini de pensule-Pensule profesionale in forma mini ce faciliteaza obtinerea unui look perfect dar si retusarea acestuia oriunde si oricand.Il puteti gasii aici.
      Solutia de curatat pensule-Inlatura eficient machiajul si reziduurile de pe pensulele cosmetice.O puteti gasii aici.

      Sper ca nu v-a plictisit postarea mea kilometrica in care v-am aratat multe noutati.Va pup si va astept cu drag parerile si inscrierile la Giveaway.


Etichete: , , , ,