Povestea Soufeel continua-Pentru fiecare zi speciala



Hello Beauties,

      Asa cum ati vazut un preview pe pagina mea de FB acum cateva zile,o noua bratara Soufeel,a ajuns la manuta mea.Nu am fost in apele mele cateva zile,am avut niste probleme de sanatate si nu am putut scrie mai repede postarea dar acum totul e ok si vreau sa va arat ce charmuri minunate am ales de data asta.
     Deci sa facem un unboxing....zic.Cateva detalii si multe poze.




      Am mai scris si in postarea despre prima mea bratara,coletele ajung cu aproximatie in 2-3 saptamani,la posta vamala.Sunt foarte safe impachetate,cutia aceasta mai era intr-o punga,iar inauntru cutiuta propriu-zisa este pusa intr-un plic cu bule,deci minunatiile de charm-uri sunt foarte bine protejate.




      In cutie veti gasi si o punguta de cadou,in cazul in care aveti in plan sa daruiti cuiva drag vreun charm,sau chiar o bratara echipata.Eu zic ca este un cadou minunat.
      Fiecare charm si bratara sunt impachetate separat in punguta cu inchidere tip fermoar si stau frumos asezate pe captuseala de catifea,urmand a va asambla bratara cu charm-urile in ce ordine doriti.



      Asa cum ati mai citit,fiecare bijuterie este din argint 925 si este marcata.Puteti alege din cateva sute de modele grupate in peste 20 de categorii de charm-uri,va veti pierde pe site in atatea frumuseti.In caz ca ceva nu este in regula cu vreuna din piesele primite le puteti returna in termen de 365 de zile.


      Bratara am ales-o cu aceeasi dimensiune,19 cm,flexibila,din nou impreuna cu 5 charm-uri care ma reprezinta.
     Primul charm ales,la prima bratara inca nu era pe site,ca altfel era de atunci in colectia mea,este evident cel ce reprezinta pasiunea mea Lacul de Unghii,pe care il gasiti in categoria Ocupatii&Pasiuni.



     Stiti cat de mult iubesc Parisul si Turnul Eiffel,cel de-al doilea charm ales,nu putea lipsii din colectia mea.Il gasiti in categoria Vacanta&Calatorie.




      Apoi un alt charm,ce reprezinta ceva ce imi place tareeee tareeee,stiti ca sunt cafegioaica :))),este Ceasca de cafea. As fi vrut paharelul Starbucks,dar ghinion,nu era pe stoc,nu-i nimic,la urmatoarea comanda sigur va fi al meu.Pe acestea le gasiti in categoria Vacanta&Calatorii sau daca o sa dati cautare pe Coffee.

      
      De pe pagina mea de Fb stiti ca iubesc florile si ati vazut mereu actualizat albumul meu Orhidee,asa ca am ales un charm Lopata Gradinarului.Nu ma ocup chiar de gradinarit cu florile mele :)))),dar mi s-a parut tare dragut acest charm.



      Ultimul charm este de fapt un Opritor simplu ,care momentan nu mai este pe stoc.Acesta are o captuseala din silicon si sta perfect fixat pe bratara.
      Pe site tot timpul o sa gasiti multe oferte,reduceri si ceva ce vi se potriveste.Toate bijuteriile sunt de calitate si foarte frumos finisate.


      Cam asta-i povestea mea.O iubesc si pe aceasta la fel de mult cat o iubesc si pe prima.Povestea ..... continua stiti si voi cum e cu microbul asta.



      Stiu ca si voi le iubiti.Ce va tenteaza de pe noua mea bratara,sau din noutatile de pe site?
      Va pup cu drag si va doresc o noapte minunata.Va astept cu pareri despre noua mea bratarica.



       

Etichete: , , ,