NOTD-Inspired by Ilda



Hello Beauties,

      Astazi am pentru voi o postare speciala"Happy Moments",cum spune draga de Ilda.De cum i-am vazut minunata rochita,mi-am zis ca trebuie sa-i dedic o manichiura.Dar cred ca astrele s-au aliniat si am avut amandoua acelasi gand :))))).Dupa ce mi-a citit comentariul pe blog la postarea cu rochita i s-au aprins si ei beculetele :))).


sursa foto

     Asa ca m-am pus pe cautat in cutiuta cu decals-uri si printre comoara mea de ojute sa gasesc ceva potrivit,sa pot transpune minunata rochita pe unghiutele mele.
     Tocmai primisem de la Beauty in The Bottle,setul mini Road Trip din care mi s-a parut perfecta pentru baza acestei manichiuri oja China Glaze mini-Dashboard Dreamer,este un baby blue cu un usor shimmer,minunata nuanta.
      Am aplicat niste decals-uri,de la BPS cateva studs asortate si gata manichiura potrivita pentru aceasta rochita minunata.



     Daca as fi putut i-as fi facut-o Ildei pe unghiute :)))),dar ne desparte o distanta cam mare,din pacate...Ilda se uita in zare,sa vada cand apare postarea cu unghiutele dedicate ei.





    Draga mea sper ca m-am ridicat la nivelul asteptarilor tale cu aceasta manichiura,din pacate nu ma pricep asa bine la scris,nu-s maestra in asta asa ca tine,dar fotografiile spun si ele cate ceva.


                                                                                                           sursa foto

    Va pup,va doresc o saptamana frumoasa si va asteptam parerile despre NOTD&OOTD,rochita Ildei stiu ca v-a placut tare mult,sper ca in aceeasi masura sa va plac si unghiutele mele asortate.




Etichete: , , , , , , ,