Nail Art Marathon-11.Sea Shells



Hello Beauties,

      Urmatoarele doua saptamani,dorintele Iuliei-Maria,sunt lege pentru noi :))). Saptamana aceasta ne-a propus Sea Shells.O tema superba,ador unghiutele cu teme marine.Dar sa nu va mai tin de vorba prea mult si sa va arata ce am mesterit azi.
      Am abuzat din nou de ojutele cele noi de la Golden Rose Romania,si anume.....probabil banuiti de frumosul bleu Express Dry #72.Sa stiti ca de data asta un singur strat ceva mai grosut a fost deajuns.Sunt minunate ojele din aceasta colectie,vi le recomand cu tot dragul,iar eu vreau sa-mi maresc colectia :))).
      Dupa uscarea rapida 60 sec, am stampilat cu oja Konad si Flormar,modele marine de pe placutele BM 505 si 509,recent achizitionate de la Maria care intamplator are si ea o manichiura noua pe blog ce se potriveste cu colaborarea noastra.Pe 3 unghiute am facut double stamping cu alb si auriu,am mai aplicat cateva accesorii BPS,am sigilat cu top coat,si gataaa manichiura.




     Sa vedem ce scoicute au desenat si fetele noastre:


  1. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
  4. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  5. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
  6. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  7. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  8. Iulia B.  -  http://iuliabeldean.blogspot.ro/
  9. Teo - www.taitzel.com
  10.  Claudia - http://claudiaschoice88.blogspot.ro/





     Va pup si va astept cu drag comentariile,despre unghiutele marine.Va doresc un weekend plin de racoare si duminica va astept pe pagina blogului sa aflati castigatoarea Giveaway-ului ce tocmai s-a incheiat.




Etichete: , , , , , , , , ,