OOTD&NOTD&Soufeel Jewelry-Owls All Over



Hello Beauties,

      La inceput de saptamana am pentru voi o postare ceva mai altfel.Stiu ca v-am obisnuit doar cu unghiute,care bineinteles nu vor lipsii nici din aceasta postare,dar mi-a facut placere placere sa pozez si pentru un OOTD.Asadar astazi multe poze,facute intr-o dupa-amiaza de relaxare in parc.
     O tinuta lejera care ma reprezinta,cred ca stiti deja din comentariile pe care le las pe blogurile voastre ca iubesc jeansii,am o gramada de perechi si ma simt excelent in ei.Astazi am ales o perche de ripped jeans-Pimkie,un top-SheIn,sandale-CCC,geanta-BPS,ochelari de soare random,machiaj cu produse-Flormar.
     Bratara de la Soufeel  cu charm-urile ce ma reprezinta a devenit preferata mea imediat cum am primit coletul, nu m-am despartit de ea si evident nu putea sa lipseasca la aceasta tinuta. Va recomand cu mare drag bijuteriile din argint de la Soufeel,eu sunt foarte incantata de bratara mea



Outfit:
Top:SheIn
Ripped-Jeans:Pimkie
Sandale:CCC
Geanta:Born Pretty Store
Ochelari de soare-Random
Bratara de argint cu charmuri:Soufeel








                       Manichiura este realizata cu oja Tribal-BPS,si Owls-Water Decals.





      Sper sa va placa postarea mea de inceput de saptamana,mai multe poze in detaliu cu bratara mea Soufeel,gasiti aici.
      Va pup si va doresc o saptamana excelenta.Va astept cu drag comentariile,sa fiti blande cu mine :)))),stiti doar ca este doar a doua postare de acest fel,asa ca va astept cu sfaturi si pareri.
       Nu uitati de codul de reducere cu inca 5%,pana pe 8 Iulie Oana5



Etichete: , , , , , , , , , , ,