MoYou Nails Concept + NOTD Unicorn holo mani



Hello Beauties,

    De curand am inceput o noua colaborare cu MoYou Nails.Prima postare in care v-am prezentat colectia si manichiura Girafa o gasiti aici.
    Astazi am pentru voi o manichiura Unicorn realizata cu o alta placuta superba din colectia Moyou Nails Concept Collection-301,Fairy Tale.



     Manichiura este realizata cu oja Kings&Queens,al carui review il gasiti aici.Nu puteam lasa unghiutele asa nestampilate si modelul acesta mi s-a parut foarte potrivit cu aceasta oja.Am folosit baza Eveline 8in1,superba oja ILNP,metoda duble stamping(in celelalte poze se vad si celelalte stelute stampilate cu argintiu),cu modele de pe placuta 301-MoYou,stampilate cu ojele Flormar Mirror MR01 si MdU 67 Bones,apoi am sigilat totul cu Essence Gel Top Coat.



      Toata colectia contine 10 placute rotunde gravate cu model pe toata suprafata lor si cu cate o tema pe fiecare placuta,animal  print,fairytales,summer si multe altele.Le puteti cumpara la set dar si individual. Placutele vin ambalate individual in cate o punguta,au pe suprafata lor filmul acela albastru de protectie,care trebuie indepartat inainte de utilizare.Au un transfer foarte bun de pe placuta pe stampila,apoi pe unghie,100% perfect.





     Va pup,va las cu pozele frumoase,si va astept cu drag parerile despre Unicornul meu instelat.






Pana sambata la colaborare nu uitati de Giveaway.



Etichete: , , , , , , , , , , , ,