Review Lotiunea Gloves In A Bottle


Hello Beauties,

Acum vreo doua saptamani am primit si eu sticluta fermecata Gloves In A Bottle. L-am tot vazut vazut prin blogosfera si eram tare curioasa sa testez si eu acest produs.Cine citeste postarile mele stie despre nebuniile mele legate de cremele grase,lipicioase,care lasa pelicula pe piele si asa mai departe.Dar aceasta minunatie nu face nimic din toate astea.




 Informatii oficiale:
  ,,Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea. Acest lucru il face sa fie cel mai bun produs de ingrijire al pielii uscate.
*Nu se ia la spalat, dar se desprinde in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii. Reaplicati lotiunea o data la patru ore, pentru o protectie continua. 
*Nu este grasa sau lipicioasa, nu contine parfum, este hipoalergenica, complet sigura si non- toxica."


Parerea mea:
In tot acest timp de cand am primit sticluta albastra,am purtat-o cu mine in geanta.Recunosc ca nu am aplicat chiar la fiecare 4 ore produsul,si chiar si asa ea si-a facut treaba la superlativ.Are o textura de crema,dar exact asa cum v-am spus nu veti simtii pielea grasa dupa aplicare.Intr-adevar dupa o perioada de la aplicare,daca va spalati pe maini,veti simtii o pelicula protectoare.Lotiunea nu se spala,ea ramane pe piele ca o protectie.Lasa dupa aplicare o piele fina de invidiat.Am folosit-o si pe picioare dupa dus.Sticluta are un sistem de inchidere super bun si nu riscati sa vi se deschida in geanta.Eu am primit produsul in varianta de 60 ml, care momentan nu este de vanzare.Lotiunea se poate folosii pe maini, fata si corp. Pe site puteti gasii variante de pachete foarte atragatoare si multe alte informatii utile despre produs.L-au incercat si cateva prietene de-ale mele si au fost la fel de incantate.





Va recomand cu tot dragul acest produs.Va asigur ca n-o sa va para rau.Incercati-l si-mi veti da dreptate.
Pentru mai multe informatii Like la pagina oficiala de FB-aici,si pe site pentru comenzi aici.
Va astept cu drag parerile si comentariile. Stiu ca multe dintre voi l-ati testat deja.










Etichete: ,