Swatch 10 oje de primavara

 Hello Beauties,

Astazi va prezint o selectie de culori frumoase de primavara,potrivite pentru manichiurile de Paste si nu numai.Am ales cate ceva pentru fiecare. Sunt si trei texturate superbe,stiu ca multe dintre voi le iubiti, majoritatea culorilor sunt pastelate,in ton cu primavara. 


1.Gabrini Brilliant B 09- o culoare frumoasa, texturata,cu un scipici superb,perfecta de primavara,inca nu am folosit-o dar sigur va urma o manichiura cu ea.
2.Gabrini Brilliant B 18-aceeasi frumusete,dar pe portocaliu,stiu ca multe ati facut manichiuri deja cu aceste Gabrini Brilliant si va plac.
3.Laura Clauvi-Soft Green-o oja pe care inca nu am apucat sa v-o prezint este cu un finish mat si are o nuanta superba.
4.Zoya Stevie-recent achizitionata de pe un Blog Sale,o culoare pe care o iubesc.
5.Farmec-Baked Apple-ojele Farmec le cunoasteti toate, sunt frumoase ca niste bombonele,asa am si facut un Review cu aceste oje il gasiti aici.
6.Farmec-Flip-Flop-face parte din aceeasi categorie,urmeaza o manichiura cat de curand si cu aceasta oja.
7.Golden Rose-Matte Satin -Nude 05-o culoare superba de bomboana fondanta,un finish satinat-mat, gasiti aici o manichiura cu aceasta oja.
8.Golden Rose Wow 28-face parte din ojele nou lansate de GR o lavanda superba,stiti cat de mult iubesc MOV-ul si nu puteau lipsi din selectia mea.
9.Flormar Black Dot-BD 02-cu aceasta oja jucausa puteti crea multe manichiuri interesante,una o puteti vedea aici.
10.Flormar-Wet Look WL 05-un roz-somon cald si frumos cu care am facut o mani anul trecut de ziua mea, o gasiti aici.




Sper ca v-a placut selectia mea de bombonele.Aveti vreo preferata?Va pup si spor la pregatirile pentru Paste.Sambata va astept din nou pe blog cu colaborarea NTC,iar duminica evident impreuna cu fetele din grupul  TPA va asteptam cu unghiute de Paste.



Etichete: , , , , , , , , , , , , ,