Proiectul - #TestitbyKleo 1



Hello Beauties,

Am fost prima norocoasa a acestui proiect initiat de Kleo, un proiect prin care doreste sa ajute bloggeri aflati la inceput de drum.In fiecare luna are cateva produse pe care le ofera spre testare unei bloggerite de beauty.Primul articol al acestui proiect in care aveti mai multe detalii il gasiti aici.
Eu am primit pachetelul meu cu produse si m-am pus pe testat.


Crema vegetala de zi si de noapte bio organica Phyto Cream Alive

Descrierea producatorului:
Crema vegetala de zi si noapte Alive este o crema bogata in ingrediente din culturi bio organice cu proprietati regenerante emoliente si nutritive. Ajuta la prevenirea imbatranirii premature reduce ridurile reface tonusul pielii si hidrateaza in profunzime.
Utilizare: Crema vegetala de zi si de noapte bio organica este un produs unisex pentru fata si ochi. Se utilizeaza pentru toate tipurile de ten. Crema de zi si de noapte Alive bio organica se aplica dimineata si seara pe tenul curatat in prealabil prin masaj usor circular.
Efecte: Crema de zi si de noapte bio Alive previne imbatranirea pielii reface tonusul pielii hidrateaza in profunzime si are un puternic efect regenerant.O puteti acizitiona de aici

Parerea mea:
Cand vine vorba despre creme de fata sunt foarte pretentioasa.Nu suport cremele grase,care raman pe fata,care au parfum puternic....na fiecare cu piticii ei :))). Dar de crema asta m-am indragostit de la prima aplicare.Are o textura usoara,intra foarte repede in piele,fata nu ramane lucioasa si lipicioasa.O iubesc si am introdus-o in rutina mea de ingrijire zilnica.



Cremă contur ochi cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera 

Descrierea producatorului:
Cu o formulă lejeră, crema conferă fermitate și hidratare pielii sensibile din jurul ochilor. Îmbogățită cu principii active antiaging: uleiuri vegetale (ulei de argan BIO, ulei din germeni de grâu, ulei din sâmburi de struguri), vitamine (A, E, B5) și extract BIO de aloe vera, produsul ajută țesuturile pielii să se regenereze. Astfel ridurile fine sunt diminuate și efectele trecerii timpului reduse.
Mod de utilizare: Se aplică zilnic dimineaţa şi seara, în jurul ochilor, pe pielea perfect curată, prin mişcări uşoare de masaj. Pentru rezultate optime utilizaţi impreună cu crema regenerantă de zi şi crema restructurantă de noapte cu ulei de argan și aloe vera.Nu conţine parfum.Absorbție rapidă fără a lăsa urme grase.A se evita contactul direct cu ochii! O puteti achizitiona de aici.

Parerea mea:
Aceleasi fite pe care vi le-am descris mai sus evident :)))).Pe aceasta am decis sa o folosesc doar seara,pentru ca dimineata imi este mai greu din cauza timpului,necesita putin masaj in jurul ochilor,dar imi place, este absorbita in piele repede,are o textura lejera,nu lasa pelicula,nu este grasa.Si pe aceasta am inceput s-o folosesc zilnic.....recunosc ca mai uit seara cateodata.....de batranete :)))).

Skin Moisture Lapte demachiant hidratant – Elmiplant

Descrierea producatorului:
Curăţă eficient şi revigorează-ţi tenul printr-o atingere a Naturii! Cu nectar de gutuie 100% natural, promite să mențină echilibrul optim de hidratare al pielii și să întrețină sănătatea tenului cu vitamina E – agent antioxidant recunoscut pentru proprietățile sale reparatoare. Nu conține parabeni, parafine și coloranți și conține complexul hydro nutrient, cu acțiune hidratantă avansată, prevenind deshidratarea și menținând aspectul catifelat al pielii.Il puteti achizitiona de aici.

Parerea mea:
Cu toate ca in ultimul timp m-am setat pe Ape Micelare,am fost incantata sa testez si acest produs.Are o textura lichida nici prea lichida nici prea cremoasa,potrivita pentru un lapte demachiant.Il folosesc seara deobicei,curat cu dischete demachiante,este destul de eficient,dar trebuie insistat pentru a curata un machiaj mai rezistent.Nu lasa pelicula pe fata si are un miros fresh-fructat foarte placut.

Lotiune de corp I Love Cosmetics Blueberry & Smoothie


Descrierea producatorului:

Lotiune de corp I love Cosmetics este o explozie exotica, un cocktail tropical de fructe si o catifelare intensa ce te aduc tot mai aproape de propria plaja idilica. Este o lotiune de corp puternic parfumata, ce iti va lasa pielea hidratata si catifelata.


Parerea mea:
Si cand vine vorba despre lotiunile de corp am aceeasi pitici.Sa nu fie grase,lipicioase,sa nu lase urme pe haine cand ies de la dus,dar aceasta este absorbita repede in piele, mai ales daca aveti zone uscate. Te poti imbraca linistita dupa ce o aplici.Lasa pielea foarte catifelata, hidratata si mai ales parfumata.Iti vine sa o mananci ....asa frumos miroase.
Pielea ramane foarte-foarte fina si hidratata.Flaconul are si el un plus,datorita pompitei cu care este prevazut.

Singurul produs care isi astepta cuminte randul la testat este oja :)))),primita si cadou pe langa produsele pentru testat.Tocmai oja :)))).Cat de curad o manichiura si cu ea.
Fete dragi,cam astea-s parerile mele despre aceste produse,am avut la dispozitie cateva zile sa le testez si mi-au fost pe plac.Va invit si pe voi sa va alaturati acestui proiect Kleo deja a lansat ce-a doua campanie si va puteti inscrie aici,unde gasiti si detalii despre aceasta campanie.Multumesc inca odata Kleo pentru oportunitate si va astept cu drag parerile.



Etichete: , ,