Review-Stamping Plate Organizer




Hello Beauties,

In sfarsit am reusit sa-mi aranjez si eu placutele intr-un fel sa nu le mai tin insirate in toata casa.
Ati vazut in acesta postare colectia mea de placute....da dar de atunci s-a mai marit putin asa ca trebuia sa iau masuri.
Pentru impatimitele de stamping asa ca mine,aceste Organizatoare sunt o necesitate.Chiar si cele care aveti  doar cateva placute,gasiti variante de Organizatoare cu sloturi mai putine si o sa vedeti ce comod este sa le tineti acolo.



Gasiti pe site-urile de specialitate diferite forme si marimi.Eu am ales patru mici cu cate 20 de slot-uri duble.Deci intr-un portofelas incap 40 de palcute.Le-am gasit la set cate doua pe Aliexpress,sunt 9 variante de culoare,daca nu specificati culoarea vi se trimit random,eu asa am facut si am primit culori foarte frumoase.Au ajuns relativ repede cam in 20 de zile.



Se depoziteaza foarte bine in aceste Organizatoare,nu se zgarie,nu se depune praf pe ele,le puteti lua cu voi undeva si atunci cand cautati o placuta o gasiti foarte usor.Eu le-am asezat in ordinea numerelor,pe colectii.





Aici sunt si ultimele placute achizitionate de pe BP ultimele doua serii de cate 10, 4 de la MoYou London si cateva placute trimise de draga de Andra,careia ii multumesc tare mult.







Ce ziceti va plac Organizatoarele mele? Le gasiti utile? Am mai vazut la tine Mădă unul primit de la BPS (l-ai postat exact atunci cand scriam si eu postarea ) ,esti multumita de el?
Va pup si va astept cu drag comentariile.
Daca doriti sa cumparati ceva de pe BPS puteti folosii codul meu de reducere 10% BAGX31.











Etichete: , , ,