NOTD - Laura Clauvi #2-Gheisha Cherry Blossom



Hello Beauties,

Revin cu o noua manichiura cu minunatele oje Laura Clauvi. In aceasta postare v-am arata toate ojele primite si prima manichiura din aceasta serie.
Astazi invoc primavara si va arat o manichiura realizata cu oja Sweet Candy pe care o gasiti aici,la pretul de 14,5 Ron.Este un lac de unghii din colectia "Metalic",cu o consistenta cremoasa,dar care totusi necesita doua straturi pentru o acoperire buna,uscare relativa rapida si un finish special,sidefat.


Descrierea producatorului:
Paleta de 86 culori ale lacului de unghii Laura Clauvi, disponibil intr-o multitudine de texturi, te ajuta sa iti creezi propriul stil: de la chic la extravagant, de la elegant la office, de la clasic la modern. Lacul de unghii asigura o acoperire 100% si rezistenta in timp. Accepta provocarea Laura Clauvi de a fi creativa! 

Am aplicat baza Eveline 8in1,apoi doua straturi din oja Sweet Candy,peste care am aplicat modele stampilate de pe placuta Sugar Bubbles SB 022 si am sigilat totul cu Farmec Gel TopCoat.




Sper sa va placa acest model delicat de primavara.Saptamana viitoare revin cu postarea #3 din aceasta serie cu un Swatch.
Pentru a fi la curent cu noutatile oferite de acest brand dati un LIKE pe pagina de facebook aici.

Va pup,va doresc o saptamana minunata si va astept cu drag comentariile.






Etichete: , , , , , , , , , ,