Happy International Women’s Day



Hello Beauties,

Astazi de ziua noastra,vreau sa va urez tuturor  sa aveti o zi frumoasa ca voi,plina de iubire si de flori.Postarea mea de astazi este una mai speciala,este o manichiura dedicata mamei mele,cu care am avut o relatie speciala si care nu mai este langa mine de aproape 12 ani dar care de acolo de sus ma vegheaza in fiecare clipa.
Gata nu vreau sa va intristez cu vorbele mele asa ca haideti sa vedeti manichiura mea si a celorlalte cateva fete cu care am planuit si azi o colaborare De ziua femeii.


Am folosit baza Evelin 8in1,setul O.P.I. "Cute Couple" castigat la un concurs de Dragobete castigat pe blogul Adinei,ojele sunt O.P.I. Red si Elephantastic Pink,am stampilat cu oje Konad si My Nails modele de pe placutele BP 51,Bundle Monster BM 03 si Konad M84,pentru inimioara de pe inelar am facut decals,apoi am sigilat totul cu Gel TopCoat de la Farmec.


Sa le faceti cate o vizita si fetelor participante la colaborare.
  1. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  2. Andra - http://andrakat.wordpress.com
  3. Iulia B. http://iuliabeldean.blogspot.ro
  4. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  5. Ella - www.ella-beautycorner.com
  6. Teo -www.taitzel.com
  7. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/
  8. Kinga - www.kinganak.com
  9. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/

Va imbratisez cu drag,va doresc o sarbatoare frumoasa de ziua noastra,va multumesc ca existati in viata mea si va citesc cu drag comentariile ca de fiecare data.




Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,