Review SVR-Provegol Apa micelara+Discheta peeling


Hello Beauties,

Astazi vreau sa va arat doua produse descoperite la sfarsitul anului trecut si de care eu sunt foarte multumita,produse pe care multe dintre voi poate deja le cunoasteti.




Apa micelara SVR-provegol

Descrierea producatorului:

Apa demachianta pentru fata, ochi si buze. Formula bine tolerata de piele (testat oftalmologic, fara parabeni, fara alcool),a fost special creata pentru a elimina toate formele de machiaj chiar si cele waterproof si impuritatile pielii sensibile. Extractul de galbenele este un complex foarte stabil ce calmeaza senzatia de disconfort si restaureaza filmul hidrolipidic protector. Parfum agreabil, da o senzatie de prospetime.



Ambalajul este foarte simplu, prin care se poate vedea cat produs mai este in flaconPe bidonas avem inscrise doate detaliile necesare, de la beneficii si mod de utilizare, pana la ingrediente.



Orificiul de dozare este foarte bun nu scapa o cantitate prea mare de produs. 



Mirosul este unul discret, fresh, care nu ma deranjeaza.
Este un produs de demachiere foarte bun pentru mine. Curata delicat machiajulNu insist nici macar pentru mascara, curata totul dintr-o miscare
Nu ma ustura deloc ochii atunci cand folosesc aceasta lotiune, desi ii am foarte sensibili si am mai intampinat probleme cu unele produse pentru demachiere.
Pretul este putin cam maricel pentru un flacon de 200 ml-35 Ron,dar merita,si o gasiti doar in farmacii.



Discheta peeling

Descrierea producatorului:

Datorita perisorilor microfini pentru peeling sunt indepartate celulele moarte ale pielii si maseaza pielea fetei.Pentru un rezultat perfect folositi produsul in combinatie cu un produs de curatare.Aplicati produsul de curatare pe fata,iar apoi cu miscari circulare, masati cu ajutorul dischetei.Pentru o durata de viata mai lunga,spalati discheta cu apa calda si sapun apoi lasati-o sa se usuce.





Eu o folosesc impreuna cu un gel gomaj si este o senzatie de curatare perfecta.Discheta este facuta dintr-un cauciuc foarte moale si flexibil. Materialul este foarte delicat si nu veti simti absolut niciun fel de disconfort în timpul utilizarii.Tenul ramane efectiv neted, uniform şi curat.Dupa aplicare  clatiti fata cu apa calduta.
Este un produs DM,iar pretul este chiar ok 8,99Ron.


Ati folosit vreunul dintre aceste produse,discheta chiar v-o recomand cu drag,apa micelara este putin mai scumputa dar e foarte buna si ea.

Va pup sper ca ati avut un inceput de an frumos.Pana sambata la colaborare va doresc zile frumoase.





http://coltisorderai.blogspot.ro

Etichete: , , ,