Reveiw-White BB Cream Flormar


Buna fetelor,


Astazi  nu o sa va arat unghiutele mele ci o sa va vorbesc putin despre noua White BB cream,produs lansat de Flormar odata cu deschiderea noului magazin din centrul comercial Vulcan Value Center.



V-am aratat in aceasta postare,Beauty Box-ul,primit la inaugurarea magazinului,in care se afla si acest BB cream minunat.

Cred ca tuturor ne plac aceste BB cream,indiferent de la ce firma ar fi,sunt o varianta mai light a fondului de ten si eu ma simt extraordinar de bine cu ele pe ten.

Cremele BB sau Blemish Balm isi au originea in Germania anilor '60. Dezvoltate prima oara de medicul dermatolog Dr. Christine Schrammek, acestea au fost folosite in urma procedurilor chirurgicale (interventii laser, peelinguri) pentru a estompa cicatricile si roseata si pentru proprietatile protectoare.

 In anii '80, interesul Blemish Balm se muta in Asia, unde cremele BB devin un nou trend de ingrijire si machiaj, fiind supranumite "secretul actritelor coreene".
Eu daca ar fi sa definesc cat mai simplu ce este un BB Cream, as spune ca este o crema hidratanta care contine pigmenti corectori, care ilumineaza, ofera protecÅĢie contra razelor ultraviolete,acopera micile imperfectiuni, este o buna baza de machiaj si un produs care poate inlocui cu succes fondul de ten,in functie de gradul de acoperire si ofera un rezultat cat mai natural si un ten deloc incarcat.

BB White are exact carectiristicile enumerate mai sus,o textura usoara,o acoperire mica spre medie,se adapteaza culorii tenului pe care este aplicat,se omogenizeaza imediat pe piele,oferind tenului un aspect natural.

Daca te numeri printre cele care doresc un machiaj lejer si nu ai foarte multe de acoperit, foloseste BB Cream pe tenul curat sau peste produsul de hidratare, daca machiajul se vrea a fi mai elaborat, foloseste BB Cream ca si primer, apoi continua cu fondul de ten.
In orice situatie insa, produsul este indispensabil femeii moderne, si ideal pentru utilizarea de zi cu zi.
De cand am descoperit si eu BB Cream, il folosesc zilnic, dupa rutina de ingrijire de dimineata ,fara alt produs de hidratare, iar pentru vara a fost produsul perfect pentru a arata fresh si natural.


 White  BB Cream il puteti gasi aici  in sase variante de culoare 01-06,al meu este 04 Medium Beige, la pretul de 33 Ron.


7+White BB Cream

Sper ca v-a placut sa cititi despre acest produs nou.Voi folositi BB Cream?



http://coltisorderai.blogspot.ro

Etichete: , ,