Inaugurare Magazin Flormar


Buna fete dragi,

Joi am  participat la inaugurarea celui de-al saselea magazin Flormar deschis in noua Galerie Comerciala Vulcan,din Bucuresti.
Acolo am avut placerea sa cunosc cateva bloggerite,sa testez produse nou lansate,sa vad produse mai vechi,intr-un ambalaj nou si elegant,am primit si cadouri,a fost o atmosfera de sarbatoare.

Noua organizare a magazinului si designul futurist,universul plin de culoare dat de produsele nou lansate si nu in ultimul rand  personalul profesionist sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa vizitati noul magazin.

Primul meu popas a fost evident la Barul de Oje,unde pe langa  vechile oje bine cunoscute de toata lumea va pot arata cele trei noi colectii lansate, Genius Glitter,Beauty Toys si Sugar Candy.


Am avut si eu unghiutele pregatite pentru acest eveniment cu una din noile Beauty Toys.

Am facut si un mic swatch pe margareta cu oje din toate cele trei noi colectii,fiecare dintre ele avand texturi si finish-uri diferite.



La fel cum este prezentat barul de oje sunt si celelalte zone de machiaj si ingrijire foarte usor de reperat.Noua nebunia de culoare Color Madness.


Gama Geometry de ingrijire o gasiti deasemenea intr-un stand separat.



Gasiti si o insula in centru cu multe produse aflate la reducere.



Si standul cu noul concept This is Me.



Sa va arat si Beauty Box-ul  plin de bunatati pe care l-am primit din partea Flormar.



Cred ca sunt multe produse tentante,atat din noile colectii cat si din cele mai vechi aflate la reducere,asa ca nu ezitati si faceti o vizita noului magazin Flormar.





http://coltisorderai.blogspot.ro

Etichete: ,