World Turtle Day & Review BPS-Hexagon Stud Rhinestone



Buna fetelor,

Astazi fac o postare doi in unu. Un review la pietricele hexagonale primite spre testare de la Born Pretty Store si o manichiura cu care particip la o colaborare pe site-ul Nailpolis,cu ocazia zilei mondiale a broastelor testoase-23 Mai.

Pentru manichiura am folosit baza Flormar Optical Whitener,oja Alix Avien Shineplus #100 si oja Essence #144 Black is Back,pentru Stamping am folosit oja Flormar Mirror MR03 si placuta Winstonia W101,iar pe inelar am aplicat pietricele hexagonale aurii,si la sfarsit am sigilat modelul si pietricele cu Gel Look Top-Coat de la Golden Rose.
Despre pietricele pot sa va spun ca sunt foarte incantata.La prima vedere am crezut ca nu o sa ma impac bine cu ele ,dar nu a fost asa.Se muleaza foarte bine pe unghie,cred ca sunt cele mai bune din cate am folosit pana acum.Au o marime acceptabila si se pot folosi mai multe pe unghie in acelasi design.Se pot refolosi,nu s-au matuit in momentul in care le-am dat jos de pe unghie si am aplicat Acetona si au stat fixate cu Top Coat o saptamana,pentru o alta manichiura pe care urmeaza s-o vedeti in alta postare.Asadar le-am pus frumos inapoi in punguta si le voi reutiliza la alta manichiura.




 Pietricele le gasiti aici la pretul de 4.99$ in doua variante,eu am ales varianta aurie.

Daca doriti sa faceti o comanda pe BPS puteti folosi codul meu

BAGX31 
 pentru o reducere de 10% si site-ul asigura si trasportul international gratuit.



Aici puteti gasi noutatile de pe site:
New arrival :http://www.bornprettystore.com/show.php?filter=new_arrivals&cid=268 
Most popular :http://www.bornprettystore.com/show.php?filter=most_popular&cid=268 




Pana sambata la urmatoarea tema din colaborare va pup.

Etichete: , , , , ,