Review MoYou Image Plate part I


Buna fetelor,

Astazi vreau sa va prezint  placutele MoYoy primite spre testare.Dupa cum bine stiti sunt dependenta de stamping si nu puteam rata aceste placute.Prin amabilitatea lui Jayne de la MoYou am primit aceste doua placute.

Se pare ca in ultimul timp este o nebunie cu aceste placute,si chiar avem de ce,pot sa spun ca sunt DIVINE. De ceva vreme tot trageam cu ochiul la ele si am tot studiat toate colectiile,pana cand am avut placerea sa  le primesc din partea lor pe acestea doua.Placuta #06-Festive Collection  si #3 Mother Nature Collection.

Placutele sunt dreptunghiulare,nu am mai folosit pana acum placute de forma asta,sunt ambalate individual intr-un etui de carton,vin cu o folie de protectie pe ele. Au un design unic sunt puse pe un suport de plastic alb,care faciliteaza utilizarea.
 Au foarte multe colectii si cred ca si cele mai pretentioase dintre noi isi gasesc aici placute pe placul lor cu modele normale,XL,si cele cu desen pe toata placuta.Noutatea este placuta cu desen pe toata suprafata asesteia,care este ca o poveste,si care unora le pare greu de folosit dar nu este deloc asa.
Dimensiunile imaginilor sunt acestea  Regular MoYou London Images 12 x 15mm,XL MoYou London Images15 x 22mm.
Modelele sunt asa de bine stantate incat transferul de pe placuta pe unghie este perfect.
Placutele au venit insotite de o stampila si un scraper,stampila din pacate are o suprafata foarte lucioasa si nu am putut s-o folosesc,scraper-ul in schimb este ok are lama de plastic, nu de metal, cum sunt celelalte pe care le am.

Am pregatit o manichiura cu placuta Mother Nature.


Am folosit produse Flormar,baza Flormar Optical Whitener,oja Satin Matte GS Havana,din noua colectie,Mirror MR03 pentru stamping si cu Quick Dry Extra Shine,am sigilat modelul.

Placutele le gasiti pe site-ul MoYou cu 4,99 lire,iar pe pagina de Facebook gasiti mai multe poze si clipuri cu review-uri .
4£4.99
In postarea urmatoarea veti vedea si imaginile de pe cealalta placuta cu desene individuale.

Va pup si sper sa va placa unghiutele mele si sa va fie de folos review-ul meu.

Etichete: ,