Creative Nails Collab - #1 Ice Shards




Hello Beauties,


      A mai trecut un an, cu bune si cu rele, va doresc un 2018 magnific, sa vina cu bucurii si impliniri pentru toata lumea si in primul rand cu sanatate ca este cea mai importanta.
     Am luat o mica pauza de blog zilele astea, am petrecut cu familia si cu prietenii si chiar am vrut sa stau departe de on-line.
     Asa cum va spuneam in ultima postare din anul 2017, anul acesta impreuna cu fetele din @The Polish Addict incepem o noua colaborare. De data aceasta temele sunt concepute de Andra Kitty si speram sa va placa.
    Prima tema a colaborarii este "Ice Shards".




    Pentru aceasta manichiura am ales doua oje Catrice din colectia in editie limitata - Travelight Story. Oja bleumarin cu un fisnish matt - C03 Deep Dark Waters si oja alba shimmer - C04 Sally Shimmer Sunset. Le-am aplicat peste baza Melkior 9in1, apoi peste oja alba shimmer am aplicat niste stickere holografice si cam asta e toata manichiura, nu am aplicat topcoat nici pe oja bleumarin, mi-a placut asa cu finish-ul matt si nici peste stickere pentru ca nu stiam cum se comporta si nu vroima sa le stric.
    Sa vedem ce inspiratie au si fetele acum la inceput de an:


    1. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
    2. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/
    3. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
    4. Andra Kat- http://andrakat.com
    5. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/
    6. Deyutza - https://deyutza.ro

  1. Speram sa ne fiti alaturi si anul acesta si sa ne urmariti postarile. Va multumesc pentru vizita, va pup si va doresc un weekend frumos.





Etichete: , , , , , , , ,