Sanatatea unghiilor cu serul Feminohelp Unghii

12:26:00



Feminohelp Unghii -  pentru ca vara aceasta se poarta unghiile frumoase si sanatoase!


Mainile au indicat dintotdeauna finetea, dar si varsta unei femei. Asa cum mainile trebuie hidratate si ingrijite, astfel incat sa nu imbatraneasca prematur, la fel si unghiile trebuie sa fie mereu sanatoase si puse in evidenta printr-o manichiura delicata cu orice ocazie. Ce faci, insa, cand acestea isi pierd rezistenta si aspectul sanatos din cauza produselor speciale de curatare, a ojei, a dizolvantului de unghii sau a procedurilor specifice ojei semipermanente?  Acum poti incerca noul produs Feminohelp Unghii - ser concentrat pentru regenerarea unghiilor și a cuticulelor.


Acum, pe langa uleiul cald, lamaia si celelalte remedii traditionale, poti apela la serul Feminohelp Unghii un produs eficient, accesibil si usor de integrat in rutina zilnica. Formula inovatoare, imbogatita cu 5 uleiuri naturale, intareste si restaureaza unghia, protejand-o impotriva ruperii si despicarii. Gratie concentratiei mari de ingrediente active, unghiile fragile si mate devin netede, puternice si lucioase fara prea mare bataie de cap. Aplicatorul sub forma de pensula al produsului Feminohelp Unghii distribuie usor si precis produsul pe intreaga suprafata, masand delicat unghiile si cuticulele si accelerand astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.
Pentru a obtine efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii se aplica direct pe unghiile naturale in perioada de pauza dintre sesiunile de oja semipermanenta sau de fiecare data inainte de utilizarea ojei obisnuite. Aplicarea serului concentrat pe unghiile cu oja normala sau semipermanenta va actiona asupra cuticulelor, mentinand astfel efectul sanatos si hidratat al unghiilor pe termen lung.
Care sunt ingredientele active ce determina regenerarea rapida si eficienta a unghiilor si cuticulelor uscate si cum actioneaza acestea:
  • ULEIUL DE ARGAN regenereaza eficient unghiile si cuticulele uscate;
  • ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietatile de regenerare, creste rezistenta unghiilor si le confera stralucire, hranind si hidratand cuticulele;
  • ULEIUL DE MASLINE hidrateaza intensiv si hraneste unghiile deteriorate si cuticulele;
  • ULEIUL DE SUSAN inmoaie cuticulele dure din jurul unghiei si calmeaza iritatiile;
  • ULEIUL DE AVOCADO netezeste si hraneste cuticulele uscate si crapate din jurul unghiei.
Intr-un ambalaj de 2 ml, sub forma unui creion, Feminohelp Unghii nu trebuie sa-ti lipseasca nici in vacanta. Este binecunoscut faptul ca apa sarata si soarele deshidrateaza puternic parul si pielea. Tocmai de aceea, in fiecare zi dupa aplicarea cremei hidratante, nu uita de Feminohelp Unghii atat pentru unghiile de la maini, cat si de la picioare, iar cuticulele fragile și deteriorate vor straluci din nou de sanatate. Cat despre utilizare, nimic mai simplu: roteste capatul creionului in sensul indicat de sageata, pana cand se elibereaza uleiul. Aplica uleiul cu pensula pe conturul unghiei, masand cu miscari circulare de la varful degetului spre mana pana cand serul se absoarbe complet. Acesta poate fi utilizat zilnic inainte, dar si dupa manichiura si pedichiura.
Bucura-te in fiecare zi de unghii sanatoase si hidratate!

Feminohelp Unghii – Sanatatea inseamna frumusete!

You Might Also Like

18 comentarii

  1. Valeria Chertes21.12.2017, 15:16

    Un super produs din descrierea ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu cele 5 uleiuri sigur e bun. Mi-l voi lua si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai auzit de feminohelp si mereu am fost curioasa daca da rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac in general produsele de genul si am nevoie, unghiile mele cresc pana intr-un punct, apoi cedeaza

    RăspundețiȘtergere
  5. Un produs bun, il voi recomanda prietenelor care se plang ca au probleme cu unghiile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place combinatia de uleiuri din compozitia acestui produs.

    RăspundețiȘtergere
  7. Spre surprinderea mea, inca stau bine la capitolul unghii si recunosc ca nu prea am avut eu grija sa le ofer tratamente. In schimb, oja le-am dat la greu, zi de zi de vreo 40 de ani incoace. Cred ca ar merita si ele mai mult rasfat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Denumirea m-a dus cu gandul la un alt produs de ingrijire intima dar dupa ce am citit tot articolul mi-am dat seama ca tot de ingrijire este vorba, dar a unghiilor. Eu folosesc produse Dr. Rescue si Kallos, dar o sa incerc si serul asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. L-am vazut la reclame, nu m-am gandit niciun moment sa mi-l iau. Dar de acum voi lua in calcul aceasta posibilitate.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu stiam ca are atatea uleiuri misto in compozitie. Poate ca ar trebui sa spuna asta si in cadrul reclamei video de pe TV. Daca ziceau asa de la inceput, pana acum il aveam deja.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un produs tare bun care nu ar trebui sa lipseasca din produsele unei femei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiam de el. Am sa caut si eu acest ser. Multumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Garantat v-a ajunge pe lista mea de cumparaturi din 2018, de cam un an am probleme pentru ca unghiile sunt foarte subtiri si se rup repede

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca este un produs bun avand in vedere compozitia!

    RăspundețiȘtergere
  15. M-am dat si eu o singura data cu o solutie de acest gen pe baza de ulei si nu mi-a placut. A trebuit sa stau o gramada de timp fara sa fac ceva, ca de, mi se insira uleiul si apoi am mai stat pana sa aplic oja deoarece imi era ca nu o sa adrere.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred ca ar fi perfect produsul asta pentru unghiile mele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu folosesc nimic pentru protectia unghiilor si acest produs pare interesant si eficient. Il voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere
  18. Am un ulei pentru unghii...ca tratament, de la Eveline, cu ulei de argan...dar nu stiu, mi-e cam peste mana sa stau sa masez uleiul inainte de a-mi face manichiura. Cred ca e chestie de obisnuinta...

    RăspundețiȘtergere