Review-ul de Luni #85 - Apa Micelara si Ser Hidratant Bioderma Hydrabio H2O




Hello Beauties,



      De ceva vreme imi delectez tenul cu un minunat serum Bioderma si cred ca a venit timpul sa va povestesc si voua despre el.
     Acum in sezonul rece, cred ca toata lumea simte asta, avem nevoie de ceva mai multa hidratare decat de obicei. Am avut si o perioada cu ceva stres si acneea mea si-a facut putin de cap, asa ca am avut putin de lucru cu tenul meu.




    Vorbim astazi deci despre noile produse primite de la Bioderma - Apa Micelara Hydrabio H2O si Serumul Hydrabio H2O.
    Apa micelara este minunata, curata machiajul si impuritatile foarte bine, rujurile matte si mascara, le-am curatat fara probleme, doar am tinut discheta imbibata cateva secunde si machiajul era dus, fara sa insist si fara sa ma usture ochii sau buzele. Este ideala pentru pielea sensibila.



    Serumul, este adorat de toata lumea. Cu cine am vorbit despre el, nimeni nu mi-a spus decat atat....e GENIAL. Da chiar e genial. Are o textura atat de fina, aerata si delicata, un parfum discret, placut. Este un produs care a intrat in rutina mea de ingrijire de mai bine de trei saptamani si pe care l-am indragit de la prima aplicare. Nu aveti nevoie decat de o cantitate foarte mica si tenul este hidratat si luminos, fara urme lipicioase si senzatie neplacuta.
    Flaconul are o cantitate destul de mare 40 ml si este prevazut cu pompita, care are si sistem on/off prin rotire, apreciez foarte mult acest mod de prezentare, se dozeaza exact cantitatea necesara de produs si este folosit in conditii optime de igiena si siguranta.



   Produsele au fost exact pentru nevoile tenului meu, pentru piele uscata si deshidratata, iar acum in sezonul rece, asa cum va spuneam, au fost mai mult decat binevenite.
   Va las toate detaliile de pe site despre produse. Cine l-a folosit? Cui i-a placut?
   Va astept cu pareri si impresii si va doresc o saptamana frumoasa.


Hydrabio H2O

Soluţie micelară care curăţă şi elimină machiajul, stimulează hidratarea și respectă fragilitatea pielii sensibile

ACȚIUNE BIOLOGICĂ

Hydrabio H2O este prima soluţie micelară destinată tenului deshidratat. Esterii de acizi grași, elemente constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare cutanate și ajută în mod natural la reconstrucția peliculei hidrolipidice a pielii. Astfel, Hydrabio H2O garantează toleranță de neegalat și un confort optim pentru eliminarea machiajului în mod eficient. Mai mult, brevetul exclusiv biologic Aquagenium™ reînvaţă pielea să-şi activeze capacitatea de hidratare naturală prin stimularea producerii de aquaporine, canale de hidratare intercelulară, care rețin apa de care are nevoie pielea pentru a fi echilibrată.

MOD DE FOLOSIRE

Dimineața și seara

INGREDIENTE

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, NIACINAMIDE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE GLYCOL, HEXYLDECANOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 546V1]

Hydrabio Ser

Concentrat hidratant intensiv

ACȚIUNE BIOLOGICĂ

În fiecare zi, poluarea, stresul, vremea rece etc. perturbă activitatea celulară a pielii. Ca urmare, ea devine deshidratată, incomodă, te „ţine” și îşi pierde strălucirea. Dezvoltat în laboratoarele de cercetare BIODERMA, brevetul biologic Aquagenium™ găsit în Hydrabio Ser reînvaţă pielea să-şi activeze capacitatea de hidratare naturală prin stimularea producerii de aquaporine, canale de hidratare intercelulară, și să rețină apa de care are nevoie pentru a fi echilibrată.

MOD DE FOLOSIRE

  • Aplicați Hydrabio Ser dimineața și/sau seara pe faţă şi pe gât, după curăţarea în prealabil cu Hydrabio H2O. 
  • INGREDIENTE

    AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, XYLITOL, SODIUM POLYACRYLATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIDECETH-6, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 568V1]


Etichete: , , , , , , , , ,