Review-ul de Luni #82 - Produse de ingrijirea tenului Dzintars




Hello Beauties,


      Va spun mereu ca sunt atenta si ca sunt pretentioasa cu produsele de ingrijirea tenului pe care le folosesc.
      De cateva saptamani folosesc o gama de produse Organice, crema de zi de noapte si ce mi-a placut foarte mult si cum suna si efectul acestui produs Balsamul regenerant pentru pielea din zona ochilor. 




      DZINTARS ofera o gama larga de produse bio-cosmetice, inclusiv produse pentru ingrijirea fetei, a corpului si a parului.
     Cosmeticele DZINTARS contin aproximativ 90% ingrediente de origine naturala si substante bioactive care sunt destinate sa stimuleze procesele naturale de auto-reparare a pielii, sa protejeze pielea si parul de efectele negative asupra mediului si sa previna imbatrinirea prematura a pielii.
      DZINTARS – traditie de peste 165 de ani. Povestea incepe din 1849 in Letonia, tara cu cei mai multi producatori de produse cosmetice bio si organice.

      DZINTARS este cel mai mare producator de parfumerie si cosmetice din Europa de Nord. Compania are propriile sale laboratoare de parfumerie, cosmetica si machiaj, precum si centre unice de extractie a plantelor si compozitii de parfumerie.

      Aveti in continuare toate detaliile de pe site despre produse.




Cremă de zi nutritivă și cu efect de calmare pentru tenul uscat și sensibil ORGANIC STYLE hydrocomfort



Cremă de zi nutritivă și cu efect de calmare pentru tenul uscat și sensibil.
Este concepută pentru pielea care are nevoie de hrănire activă.
Componentele active Ederline S și acid hialurionic hidratează pielea intens, îmbunătățindu-i elasticitatea și tonicitatea.
Lipidele naturale incluse în compoziția cremei fortifică straturile superioare ale pielii, compensând lipsa de materie sebacee.
Untul de cacao hrănește și catifelează pielea, sporindu-i turgescența.
Produsul contine 99% ingrediente naturale. Produs cerificat ECOCERT.

Ederline S (Extract de Semințe de Măr), Acid Hialuronic, Extract de Alge Maro, Extract de Aloe, Extract de Asia Centella, Ulei de Jojoba, Unt de Shea (Karite), Unt de Cacao Ulei de Macadamia, Ulei din Semințe de Struguri, Vitamina E, Extract de Lemn Dulce, Extract de Germeni de Grâu, Alantoină, Bisabolol.

Cremă de noapte regenerantă pentru tenul uscat și sensibil ORGANIC STYLE hydrocomfort

Cremă de noapte regenerantă pentru tenul uscat și sensibil revitalizează semnificativ pielea în timpul somnului, conferindu-i elasticitate și prospețime.
Crema stimulează producția de colagen și fortifică pielea, hidratând-o.
Ingredientele active Ederline S și acidul hialuronic hidratează corespunzător pielea, îmbunătățindu-i elasticitatea și tonificând-o.
Lipidele naturale, extractele din semințe de măr și untul de cacao catifelează pielea, conferindu-i fermitate.99% ingrediente naturale
Produsul contine 99% ingrediente naturale.  Produs certificat ECOCERT.
Gama de produse cosmetice Organic Style Hydrocomfort au ingrediente speciale de hidratare pentru toate tipurile de piele a fetei si gatului. Produsele din această gama conțin uleiuri vegetale organice obținute din unt de shea, jojoba, nuci macadamia, cacao, precum și ingrediente extrem de active precum Edeline S (extract de semințe de măr), acid hialuronic acid, extracte de alge marine maro și extracte centella. Această gama de produse promovează regenerarea colagenului, normalizează echilibrul lipidic al pielii.

Ederline S (Extract de Semințe de Măr), Acid Hialuronic, Extract de Alge Maro, Extract de Aloe, Extract de Asia Centella, Ulei de Jojoba, Unt de Shea (Karite), Unt de Cacao, Ulei de Macadamia, Ulei din Semințe de Struguri, Vitamina E, Extract de Lemn Dulce, Extract de Germeni de Grâu, Extract de Albăstrea, Alantoină, Bisabolol.

Balsam regenerant pentru pielea din zona ochilor ORGANIC STYLE Anti-age


Balsamul de regenerare pentru pielea din zona ochilor acest balsam împiedică îmbătrânirea pielii din zona ochilor, stimulează regenerarea și estompează aspectul ridurilor fine.
Elimină cearcănele de sub ochi.
Extractele de buddleja montană, pelin și astrantia au efect de întinerire și de regenerare asupra pielii.
Ingredientele active Actiseane®, Ederline S și Acid Hialuronic, în combinație cu complexul de uleiuri vegetale hrănesc pielea, îmbunătățindu-i fermitatea și elasticitatea.
Produsul contine 99% ingrediente naturale. Produs certificat ECOCERT.
Produsele Organic Style Anti-Age au un mecanism biologic unic de protecție a ADN-ului celular împotriva oxidanților și razele UV, ceea ce duce la o acțiune puternică Anti-Age. Ederline S (extracte de semințe de măr) permite o regenerare puternică a țesuturilor și asigură un efect hidratant. Acidul hialuronic este considerat unul dintre cei mai eficienți hidratanți pentru o piele mai naturală. Actiseane (extracte de alge maro) - a căror compoziție unică este capabilă să accelereze metabolismul pielii, care stimulează regenerarea, îmbunătățește elasticitatea și asigură hidratarea intensă.

Extract de Pelin Montan, Extract de Buddleja, Ulei din Semințe de Struguri, Unt de Shea (Karite), Ulei de Macadamia, Unt de Cacao, Ulei de Jojoba, Acid Hialuronic, Extract de Peucedanum Ostruthium, Ederline S (Extract de Semințe de Măr), Actiseane®, Vitamina E, Bisabolol, Extract de Albăstrea, Extract de Iederă, Extract de Ghimpe, Extract de Asia Centella, Extract de Lemn Dulce, Extract de Aloe, Ronasphere.



       Evident ca fiecare suntem diferiti si fiecare avem nevoi diferite pentru ten, par, corp si asa mai departe.
    Eu am ales aceste produse potrivite nevoilor tenului meu, am un ten sensibil, care din cand in cand isi face de cap si mai are si accese de acnee.
     La venerabila mea varsta 45+, trebuie sa am grija si de acest aspect si trebuie sa aleg produse, ati-age, anti-rid.
      Deci punand cap la cap toate aceste aspecte, ma declar super multumita de alegerea acestor produse, avand in vedere ca imi este un brand total necunoscut, m-am tot uitat pe site unde sunt multe produse si am ales ce trebuia.
     Cremele au consistenta foarte placuta, sunt absorbite repede in piele, crema de zi este o foarte buna baza de machiaj. Dupa aplicare, tenul ramane fin si luminos, nu am avut senzatia neplacuta de film lipicios pe fata.
      Dupa aplicarea cremei de noapte impreuna cu balsamul pentru zona ochilor, dimineata tenul este radiant, luminos si arata foarte fresh.
        Asa cum v-am spus acest Balsam pentru zona ochilor mi-a placut foarte mult, este o crema foarte fina ce este absorbita repede in piele si eu am nevoie de asa ceva pentru ridurile fine din jurul ochilor.
     Inca o bila alba din partea mea pentru aceste produse este modul de prezentare, toate flacoanele sunt prevazute cu pompita, ceea ce imi place foarte mult, este un mod igienic de a le utiliza, de a le pastra si de asemenea de a doza produsul.
        Concluzia mea este ca vreau sa mai incerc si alte produse de pe acest site, si va recomand sa rasfoiti putin site-ul si sa vedeti ce produse va fac cu ochiul.
        Ce ziceti de noile produse incercate de mine? Daca ati testat ceva va astept cu recomandari.
       Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.



Etichete: , , , , , ,