Malika Colors Romania lanseaza colectia de lacuri de unghii - EGO GLITTER





Hello Beauties,


      Se apropie cu pasi repezi perioada Sarbatorilor de iarna si brand-urile deja au lansat colectii de Craciun cu care sa ne incante.
      Astazi Malika Colors lanseaza o colectie de lacuri de unghii EGO GLITTER, este o colectie de lacuri glitter asa cum se vede si din denumire, si este perfecta pentru perioada Sarbatorilor de Craciun.






      Aceasta colectie a ajuns si la mine, este formata din cinci lacuri:


      Sticlutele au cate 10 ml fiecare sunt prevazute cu pensula normala, nu au o acoperire foarte mare, dar daca va doriti o manichiura doar cu Glitter, asa cum veti vedea manichiura creata de mine,  aveti nevoie de mai multe straturi pentru o acoperire buna. Glitter-ul rosu are si culoare si acopera foarte bine. De asemenea le puteti folosi peste orice alta oja ca topper si veti da manichiurii voastre un aer Glamour, un aer de sarbatoare.            
       Pretul unei sticlute este de 12 ron si le puteti cumpara de astazi incepand cu ora 12.




      Astazi am ales Glitter-ul mov si am facut o manichiura de iarna cu snowflakes si am decorat si un inel cu piatra cabochon cu acelasi model. 
      Sper sa va placa. Pe tipsuri aveti un model facut doar cu gliter, asa cum sunt si unghiile mele si un model cu glitter-ul aplicat ca topper peste o baza alba, intr-un singur strat.




     Asa ca daca va doriti de sarbatori aceste minunatii intrati pe site-ul Malika Colors si comandati.
     Pe pagina blogului gasiti un concurs cu produse oferite de acelasi Brand, va astept.





Etichete: , , , , , , , ,