Cum sa te pregatesti pentru Black Friday – sfaturi pentru cumparaturi reusite!



  Cum sa te pregatesti pentru Black Friday – sfaturi pentru cumparaturi reusite!

Daca esti mare amator de cumparaturi online, cea mai importanta zi din calendarul de anul acesta este 17 noiembrie, adica Black Friday Romania 2017. Pentru ca Bottega Verde, magazinul online care comercializeaza cosmetice naturale numarul 1 in Italia, s-a hotarat sa iti faca o surpriza, anul acesta se pregatesc reduceri la sute de produse cosmetice naturale si seturi cadou.



Cum noiembrie este luna Black, BottegaVerde.ro a organizat in data de 7 noiembrie, la Ana Baking Co. Black Vanilla Party, eveniment in cadrul caruia au participat peste 80 de jurnalisti si bloggeri, care au aflat in avanpremiera ce promotii se pregatesc de Black Friday. In plus, pentru afiliatii interesati de conversii, Cristian Bolocan de la SeoCupcake a dezvaluit toate secretele despre strategia de continut!







Black Friday reprezinta ocazia ideala de a-ti achizitiona produsele pe care ti le doreai de mult timp la preturi mai accesibile. Vei avea pana la 82% reducere la sute de produse si vei gasi inspiratie cand vine vorba de cadourile pe care iti doresti sa le faci celor dragi pentru sarbatori.
De cele mai multe ori, febra reducerilor ne face sa scoatem din calcul anumite aspecte si sa cumparam doar uitandu-ne la pret.
Sunt si alte detalii de care trebuie sa tinem cont atunci cand facem cumparaturi online, iar pentru ca suntem in noiembrie si ne apropiem de evenimentul cu cele mai mari reduceri de preturi din an, va prezentam cateva sfaturi despre secretele cumparaturilor reusite.
1. Creeaza o lista cu principalele produse care te intereseaza si prioritizeaza-le!
Cel mai important lucru este stabilirea produselor care te intereseaza. Evita sa fii prins in nebunia vanzarilor si ofertelor! Recomandarea noastra este sa iti faci o lista cu produsele de care ai nevoie pentru a merge direct la tinta in ziua reducerilor. Stabileste deci ce produse vrei sa cumperi, pretul maximal pe care esti dispus sa il dai pe fiecare dintre elesi nu uita sa le adaugi in whishlist.. Aceasta lista este indicat sa contina atat produsele pe care ti le doresti, cat si cele pe care te-ai gandit sa le oferi in dar celor dragi. Acum este timpul oportun pentru a-ti face cumparaturile de sarbatori.
2. Urmareste evolutia preturilor!
Petrece timp in magazinul online www.bottegaverde.ro pentru a cerceta ofertele promotionale deja existente, astfel incat sa stii la ce sa te astepti si sa fii pregatit in marea zi a cumparaturilor. Sfatul nostru este sa faci asta din timp, pentru a vedea produsele care au deja o reducere si care, de Black Friday, vor primi una suplimentara, urmand ca tu sa achizitionezi produsul la un pret minim.
3. Alege nuantele si aromele preferate
Ai urmarit produsele care te intereseaza, ti-ai facut lista potrivita pentru a nu fi luat prin surprindere, dar a mai ramas insa un singur pas: verifica nuanta sau aroma pe care ti-o doresti. Nu este indicat sa cumperi un produs nepotrivit, doar pentru ca se afla la reducere, riscand sa nu il folosesti. Poti cauta acele produse care sunt potrivite tie si astfel sa realizezi cumparaturi reusite.
4. Autentifica-te si stai pe pozitii!
Creeaza-ti cont pe www.bottegaverde.ro si autentifica-te cu datele tale. Astfel cookie-urile vor fi setate in browser si vei putea incepe cumparaturile imediat dupa afisarea reducerilor, fara a fi nevoie sa introduci numele de utilizator si parola. Completeaza datele de facturare si adresa de livrare corecte. In plus, iti poti alege produsele preferate din timp si le poti salva in wish list, iar in data de 17 noiembrie acestea vor fi automat updatate. Nu vrei sa pierzi timpul cu aceste detalii in „marea zi” de vineri.
5. De Black Friday, rasfata-te cu Black Vanilla!
Pentru ca nu mai este mult si intram in spiritul sarbatorilor, iar sezonul rece ne indeamna sa ne delectam cu arome dulci, BottegaVerde.ro recomanda gama de produse de ingrijire cu vanilie neagra, o aroma incantatoare ce aduce magia si caldura Craciunului mai aproape.
Vanilia neagra ne rasfata simturile, dar si pielea. In parfumatele seminte de vanilie se concentreaza o multitudine de substante active ce au ca scop mentinerea tineretii si hidratarii pielii. Proprietatile sale de a regenera si a infrumuseta pielea sunt cunoscute de mult timp, acestea regasindu-se in untul hranitor cu extract de vanilie neagra.
Pentru un ritual complet de frumusete, untul de corp nu se poate aplica fara un dus pe cinste. Inchieie-ti ziua stresanta cu o baie relaxanta alaturi de gelul de dus cu extact de vanilie neagra, a carui consistenta iti va hidrata pielea, invaluind-o intr-un parfum delicios.
Daca iti doresti ca aroma de vanilie neagra sa te insoteasca intreaga zi, atunci apa de toaleta cu aroma de vanilie iti este predestinata. Vibratiile delicioase si dulci trezesc eleganta naturala a fiecarei femei.





BottegaVerde.ro sustine cumparaturile responsabile, de aceea in fiecare luna iti prezentam campania „Frumusetea este in tine”, campanie ce contine mesaje motivationale create de ilustratoarea Liliana Arnaut. Astfel poti dona 5 sau 25 lei pentru care primesti un magnet sau o sacosa cu mesajul lunii, toti banii fiind donati proiectului Padurea Copiilor, care au ca scop reimpadurirea zonelor degradate din sudul Romaniei. Pentru informatii suplimentare si cumparaturi reusite, te asteptam pe www.bottegaverde.ro.




Etichete: , , , , , ,