Review-ul de Luni #79 - Gama Elixir Jeunesse de la Yves Rocher



Hello Beauties,


Yves Rocher are grija de tenul nostru si lanseaza noi produse din gama ELIXIR JEUNESSE. Pielea noastra intra in contact zilnic cu particulele poluante din aer, care ne imbatranesc pielea prematur, asa ca tenul nostru are nevoie de reparare si protectie antipoluare.
Va las toate detaliile oficiale mai jos despre produse, apoi va spun si eu cate ceva despre ele.





DESCRIERE OFICIALA:
Ca urmare a succesului lansarii in 2016 a primului produs de ingrijire din gama Elixir JeunesseSerul Elixir cu dubla actiune pentru tineretea tenului, continuam incepand cu luna octombrie 2017 saga acestei game premium anti-age, prin adaugarea a 5 noi produse de ingrijire pentru un ritual complet de frumusete detox !


Extractul unic, super concentrat si brevetat de marca Yves Rocher pentru planta Aphloia integrata in formulele gamei ELIXIR JEUNESSE, permite protejarea tenului de agresiunile mediului inconjurator, oferind astfel un beneficiu dublu anti-age: REPARARE + PROTECTIE ANTI-POLUARE.

Rezultate : tenul este detoxifiat si reparat, pare mai odihnit si mai luminos, ridurile sunt netezite.

Ritualul complet de ingrijire Elixir Jeunesse, pentru rezultate optime, este compus din :
-CREMA REPARATOARE DE ZI. Repara tenul si il protejeaza de efectele nocive ale poluarii.
-CREMA REPARATOARE DE NOAPTE. Repara tenul si diminueaza semnele de oboseala.
-SER ELIXIR CU DUBLA ACTIUNE PENTRU TINERETEA TENULUI. Regenerare si protectie anti-poluare.
-ROLL-ON ANTI-OBOSEALA PENTRU ZONA OCHILOR. Netezeste conturul ochilor si lumineaza privirea.
-MASCA PENTRU DETOXIFIEREA TENULUI. Ofera fermitate tenului si il detoxifica de particulele poluante.
-GEL MICELAR DEMACHIANT. Detoxifica si demachiaza cu un singur gest.


Formulele gamei Elixir Jeunesse sunt testate sub control dermatologic si contin peste 90% ingrediente de origine naturala. Nu contin uleiuri minerale, silicon sau parabeni, fiind astfel prietenoase atat cu pielea cat si cu planeta.
Ambalajele sunt de asemenea realizate printr-un demers de eco-conceptie, cutiile cremelor fiind concepute din sticla reciclabila, iar flaconul Gelului micelar demachiant este reciclabil si contine in compozitia sa 25% plastic reciclat.

Ser elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului

Vă doriți să luptați împotriva îmbătrânirii tenului și a agresiunilor exterioare cu ajutorul unui ser elixir eficient ? Datorită Serului elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului, pielea este oxigenată, revigorată și luminoasă. Extractul concentrat de Aphloïa, asimilat în mod natural de către piele, luptă împotriva acceleratorilor de îmbătrânire datorită dublei sale acțiuni: stimulează sistemele de reparare* și anti-poluare* ale pielii.
- În profunzime: structura pielii este reparată și consolidată.*
La suprafață: limitează acțiunea defavorabilă a poluanților și a agresiunilor oxidante*

*Teste in vitro

Activ Vegetal

Extract concentrat de Aphloïa

Aphloïa, un arbust care crește pe Insula Madagascar, este sursa unei aventuri care reunește cercetători Yves Rocher, comunități sătești și asociații locale. Împreună, dezvoltă un lanț de producție durabilă, ce remunerează în mod corect culegătorii.

Mod de utilizare

Eliberați în podul palmei câteva picături din serul elixir cu ajutorul pipetei concepute pentru a doza cantitatea optimă de produs. Aplicați pe ten și masați ușor de la interiorul către exteriorul tenului. Serul elixir cu textură fluidă și hidratantă se aplică dimineața și seara pe tenul perfect curățat.


Gel micelar demachiant

Gelul micelar demachiant are o textură proaspătă și hidratantă, ce detoxifiază, netezește și luminează imediat tenul.
- Formulă testată sub control dermatologic și oftalmologic.
- Conține peste 93% ingrediente de origine naturală.
- Conține extract super concentrat de Aphloia, asimilabil în mod natural de către piele, obținut printr-un procedeu de extracție 100% natural – Brevet depus în Franța. Acest activ provine dintr-o filieră malgașă, ce contribuie la respectul pentru mediul înconjurător.
- Nu conține parfum, uleiuri minerale, silicon, coloranți și parabeni.
- Flacon din PET, ce conține 25% PET reciclat.
- Activ natural provenit dintr-o filieră malgașă exclusivă și respectuoasă cu mediul înconjurător.

Activ Vegetal

Aphloia: Geniul vieții
Cercetătorii Cosmétique Végétale® au descifrat geniul plantei Aphloia: cel al vieții.
Acest arbore, originar din zonele muntoase ale Madagascarului, a fost selecționat pentru excepționalele sale capacități de reparare și protecție.
Acesta are o capacitate remarcabilă de regenerare a scoarței și de sintetizare în celulele frunzelor sale, a moleculei Aphloiol, ce protejează eficient împotriva agresiunilor din mediul înconjurător.
Experții noștri au extras și sintetizat această moleculă activă super concentrată, datorită unui procedeu de extracție 100% natural, exclusiv și inovator, pentru a-i reda pielii întreaga putere a acestei plante, protejându-i în același timp integritatea.
Acest extract super concentrat de Aphloia, obţinut prin Tehnologia de Asimilare Naturală (N.A.T.) pătrunde și difuzează în straturile pielii, pentru o eficacitate cosmetică optimă.
®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța.

Mod de utilizare

Mod de utilizare:
Cu ajutorul unei dischete demachiante, aplicați Gelul micelar detoxifiant pe ten, ochi și gât, prin mișcări lejere de netezire.






PAREREA MEA:
Stiti ca sunt mare iubitoare de ape micelare, geluri micelare si serum-uri, asa ca am fost tare bucuroasa sa incerc produse noi. Astazi despre ele vorbim.
Despre demachiere am mai vorbit si stiti foarte bine cat de important este acest pas in ingrijirea tenului. Acest gel micelar are o consistenta foarte placuta si racoritoare pe ten, este al doilea produs de acest fel pe care il incerc si imi place foarte mult. Curata bland, delicat tenul, acesta ramane fresh si luminos pregatit seara pentru aplicarea produselor de ingrijire, iar dimineata pentru aplicarea cremei hidratante apoi a machiajului.
Serum-ul este de-a dreptul un deliciu pentru ten, permite pielii sa respire si confera tenului un aspect luminos si radiant. Flaconul este prevazut cu pipeta si doua-trei picaturi sunt suficiente pentru pregatirea tenului pe mai departe in aplicarea produselor. Senzatia pe ten nu este deloc una lipicioasa si deranjanta, dimpotriva se simte foarte usor pe ten si este absorbit foarte repede.
Daca nu ati incercat produse Yves Rocher, mergeti in magazine si sigur nu veti pleca cu mana goala de acolo, de asemenea aveti si multe oferte on-line si in Clubul Yves Rocher.
Ati incercat produse din aceasta gama? Stiti ce efecte are poluarea asupra tenului si cum va puteti proteja?



Testează aplicaţia POLUAPP, precum şi proprietăţile unice ale extractului super concentrat de Aphloia. Noua gamă Elixir Jeunesse, aliatul tău cu dublă acţiune anti-age!
Afla raspunsul in timp real cu aplicatia POLUAPP by #ElixirJeunesse si spune #STOPskinpollution
Poti verifica orice loc din Romania, acum sau de mai multe ori pe zi, datele de poluare se actualizează continuu.

Pentru a accesa aplicatia, te invit sa intri pe pagina https://elixirjeunesse.ro/ si sa faci click in chenarul special dedicat aplicatiei (imagine mai jos) :


Apoi, tot ce iti ramane de facut este sa introduci adresa ta, si vei afla nivelul poluarii urbane, precum si alte informatii interesante despre componenta majoritara a poluantilor, originea si efectele acestora.


La final, poti da SHARE pe Facebook cu ajutorul butonului special integrat in pagina, pentru a da vestea mai departe celor care te urmaresc sau prietenilor! 
Oricine poate incerca aceasta aplicatie intuitiva si extrem de interesata.


#STOPskinpollution #ElixirJeunesse
https://elixirjeunesse.ro/





Etichete: , , , , , , , , , ,