Kitul DO IT YOURSELF and PURPLEMANI



Hello Beauties,


Stiti doar ca sunt o artista, dar si Melkior stie asta si parca special pentru mine a creat  Kitul DO IT YOURSELF. 
Va las sa cititi detaliile despre acest KIT, iar la final va astept cu oja creata de mine si evident si cu o manichiura.





































Acum poti sa-ti faci oja ta. Fii artista!
Mixeaza culorile pentru a obtine oja ta frumoasa!
Senzational! Melkior a lansat Kitul DO IT YOURSELF - CREATE YOUR OWN COLORS, kit cu care poti sa-ti creezi culoarea pe care o vrei tu!




Fiecare femeie a visat de cand era mica sa-si faca propria ei culoare de oja. Indiferent cat de multe culori cumparam, ne place sa avem si o culoare putin mai inchisa sau putin mai deschisa sau putin mai stralucitoare.
Melkior a gasit solutia! A creat un kit special format din 4 culori de baza: rosu, albastru, galben, alb. Acestea pot fi combinate in diferite proportii. Se porneste de la rosu, albastru si galben, iar cu ajutorul albului pot fi deschise nuantele, mai mult sau mai putin.
Kitul contine:
Kitul contine si 2 sticlute goale pentru a le amesteca si a obtine oja in culoarea preferata! Sticluta goala este gradata si are inauntru o biluta care permite amestecarea rapida si usoara a nuantelor de oja.


Ojele si sticlutele goale se vand si separat de kit.





Fiind vineri, iar movul fiind culoarea mea preferata, cred ca ati banuit ca voi crea o oja MOV. Da exact un mov superb am facut cu acest kit, am urmat exact pasii de pe spatele kitului si a iesit perfect. Am amestecat rosu, albastru si alb, initial am vrut o nuanta mai deschisa, dar mi-a placut aceasta si am lasat-o asa. Ati vazut in descriere ca sticlutele goale sunt gradate si respectand proportiile puteti avea nuanta dorita.




Sper sa va placa manichiura cu noua mea oja proaspat creata de mine, pe care am botezat-o "Happy Nails".
Am decorat-o cu modele de Halloween.
Ce ziceti de acest KIT? V-ar placea sa va creati singure ojele dorite?




Etichete: , , , , , , , ,