Beauty News - CND Creative Play cea mai noua colectie Gel Polish




Hello Beauties,

Revolutia stilului!  Danseaza zile intregi cu CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish
Completeaza orice look cu cele  65 de noi formule si nuante ultra-vibrante  care dureaza saptamani intregi!



Marti, pe 9 octombrie 2017, am participat la o lansare ultra #cool, mega creativa si #ousidethebox in cel mai nou salon concept Endorphin Lab. 
Managerii salonului, Mari Mosor – nail specialist si Adonis Enache – hair specialist, au pus la dispozitia noastra o echipa de profesionisti desavarsiti!
Impreuna cu echipa Topline si Kelly Melanitou – Head of International Education Manager -  au prezentat noutatile CND – cele  mai noi tehnologii pentru o manichiura impecabila: Creative Play Gel Polish!




Invitatii speciali, bloggeri de beauty si fashion Alina Vlad, Madalina Misu, beauty editori ca Luana Danet- redactor sef Viva si Oana Popoiag – redactor adjunct Viva, dar si vedetele Alexandra Ungureanu, Adina Halas, Crina Abrudan, Cristina Herea, Daiana Anghel, Andreea Perju etc. s-au rasfatat cu mini manichiuri in nuantele exclusiviste CND Creative Play.
San Diego, CA (September 2017) – Liderul global in produse si servicii profesionale pentru ingrijirea unghiilor, CND, a lansat o noua colectie de 50+ nunate, intr-un ambalaj plin de personalitate; culori sub forma de lac semipermanent, mega indraznete, irezistibile, care au ajuns acum si in saloanele din Romania si se regasesc in saloanele din toata lumea. Toti iubitorii de lac semipermanent din Milano pana la Moscova si Macau – carora le plac aparitiile spectaculoase la fiecare petrecere, pot acum sa capteze toata atentia asupra lor cu noul sistem CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish.




“Pentru toate femeile care au o viata sociala mega activa, incat calendarul acestora nu poate sa tina pasul- noul lac semipermanent devine cu adevarat o dependenta, in care te poti increde oricand pentru a avea unghii fabuloase, este un must!,” spune Cherie Pollard, Global Team CND. “Daca doresti o manichiura impecabila, in culori minunate care se evidentiaza si, care dureaza de la eveniment la eveniment, trebuie sa porti  CREATIVE PLAY™ Gel Polish si sa petreci intr-o tinuta perfecta.”

Cauta un profesionist care stie sa aleaga din zecile de culori si finisaje, nuanta care ti se potriveste perfect in functie de culoarea pielii tale. Nu te teme —chiar si festivalurile care dureaza peste o saptamana nu sunt o problema pentru CND; formula cu un finish infailibil nu se matuieste si rezita cel putin 14 zile.


Cei 3 pasi CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish:
·         Starts off strong: CND’s CREATIVE PLAY™ Gel Base Coat este primul pas pentru o relatie speciala cu manichiura sau pedichiura ta, care dureaza pana la 14 zile.
·         Culori vibrante: fiecare lac semipermanant contine pigmenti micronizati pentru culori ultra-intense de la clasicele rosu si roz, la nuante cool de albastru si mov, verde funky si nuante de galben - toate cu efecte speciale: cream, metallic, pearl, satin, holographic glitter, metallic glitter sau transformer.
·         Un final mega rezistent si mega stralucitor: sigileaza aceasta experienta si te poti bucura de o manichiura extraordinara, perfect protejata de durabilitatea Top Coat-ului, ce ofera stralucire high-gloss.

CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish culoare de mega impact ce dureaza cel putin 2 saptamani pentru look-uri trendy, super indraznete, cu un finish unic. Afirma-te din multime purtand nuantele CND!





Despre CND
Fondat in 1979 in San Diego, CA, CND (Creative Nail Design, Inc.) este liderul global in servicii si produse profesionale – include SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color, VINYLUX si CREATIVE PLAY – lacuri si lacuri semipermanente.


Avand tehnologii avansate si mereu cu un pas inainte, CND aloca resurse nenumarate in ceea ce priveste dezvoltarea produselor si cercetarea, educatia si relatiile cu clientii. Doar CND ofera performanta de inalta calitate in industria produselor pentru unghii, avand stranse conexiuni in lumea fashion. (CND, CREATIVE PLAY and the C logo are trademarks of Creative Nail Design, Inc.)

Etichete: , , , , , , , , ,