Beauty news by Nivea - NIVEA Q10 pluc C



Tenul tau nu are nimic de ascuns, cu noua crema de noapte NIVEA Q10 plus C
RIDURI VIZIBIL REDUSE SI UN TEN ENERGIZAT


De cate ori s-a intamplat sa-ti ascunzi chipul cand mergi la birou sau intr-o duminica frumoasa, la o intalnire cu prietenele, pentru ca tenul tau arata obosit, fara vitalitate si stralucire? Fie ca folosesti ochelari de soare sau incerci sa iti aranjezi parul peste fata, tenul te tradeaza si arata efectele oboselii.

De acum nu mai ai nimic de ascuns, datorita noii creme de noapte NIVEA Q10 plus C, care combina pentru prima data doi antioxidanti puternici: Coenzima Q10 si Vitamina C in stare pura. Pentru ca tenul tau sa lupte eficient impotriva imbatranirii premature, noua crema de noapte NIVEA Q10 plus C ajuta pielea sa absoarba cu pana la 50% mai mult oxigen in timp ce dormi, pentru ca dimineata sa ai un ten neted, fara semne de oboseala.


Vitamina C in stare pura este considerata cel mai puternic antioxidant care lupta eficient impotriva radicalilor liberi, creste productia de colagen, imbunatateste procesul de regenerare a pielii si reduce inflamatiile, iar pielea ta va fi vizibil mai catifelata.

Crema de noapte NIVEA Q10 Plus C cu vitamina C in stare pura functioneaza in armonie cu ritmul biologic al pielii, deoarece acesta este mai receptiv pe parcursul noptii si astfel te vei trezii cu o senzatie proaspata si vei arata la fel de bine pe cat de energica te simti.


Pentru zile pline de energie si riduri reduse in doar 4 saptamanai, completeaza ritualul de ingrijire cu crema de zi NIVEA Q10 plus cu cu FPS 15, cu o formula intens hidratanta ce se absoarbe rapid in piele si reduce semnele oboselii, iar tenul devine revigorat.





Etichete: , , , , ,