Unboxing - Pick N Dazzle - Miss Cop




Hello Beauties,


      Astazi avem din nou un UNBOXING, nu pot sta departe de cutiutele PICK N DAZZLE, am avut de-a lungul timpului cateva primite cadou, dar nu mi-am facut pana acum abonament la aceste cutiute. De curand au introdus un brand nou de Makeup Miss Cop, asa ca mi-am personalizat si eu o cutiuta cu trei produse.
      Sa vedem ce ne povesteste Pick N Dazzle despre brand-ul Miss Cop.





Miss Cop este un brand jucaus si atragator, care ofera produse de machiaj agreabile, inovatoare si de calitate la preturi accesibile, pentru adolescente si femei tinere.
Miss Cop este brandul neconventional, la moda, haios , atat pentru incepatoare cat si pentru expertein machiaj. Miss Cop este partenerul cheie de zi cu zi al tinerelor, pe care le ajuta in realizarea machiajului cu produse jucause si pline de culoare. Designul nostim al ambalajelor face din Miss Cop un brand unic pentru adolescentele care doresc sa fie inegalabile!
La Pick N Dazzle, colectia de la Miss Cop include fonduri de ten, rimeluri, luciuri de buze si creme BB.
Intr-un cuvant, Miss Cop este tot ceea ce-ti trebuie pentru trusa de machiaj. Brandul ofera o gama larga de produse inovatoare si utile pentru un ten perfect cum ar fi: corector, concealer, produse pentru contur si strobing, iluminator, baze pentru machiaj si, de asemenea, farduri de obraz, farduri de ochi, creioane pentru buze si rujuri si luciuri 2-in-1 pentru buze.

      Sa va arat ce am ales eu:

→POWDER FOUNDATION 01 - SABLE

Fond de ten sub forma de pudra. Usor de aplicat cu buretele, pulberea si pigmentii raman pe suprafata pielii si asigura un finisaj mat. Ideal si util pentru finisarea machiajului. Contine oglinda integrata.


→MAT AND FIX POWDER

Elimina lucirea, lasand in acelasi timp pielea cu un finish luminos, ultra-fin, mat. Include oglinda integrata si un aplicator din burete! Pudra Mat & Fix este perfecta pentru atingerea rapida si usoara.


→FRENCH KISS 2-IN-1 LIPSTICK & GLOSS 04 - NUDE

Incearca FRENCH KISS, pentru buzele irezistibile! Acest duo Gloss & Ruj ofera stralucire intensa pentru a crea buze frumoase pline de farmec. Pastreaza-l in geanta pentru a-l avea intotdeauna la indemana! FRENCH KISS contine un ruj mat in nuanta de rosu si un luciu, pentru o stralucire colorata si un finisaj incredibil de fin. Pot fi utilizate impreuna sau separat. Aceasta formula revolutionara iti permite sa alegi cel mai bun finisaj pentru starea ta de spirit.



     Oferta o gasiti aici, este de 69 ron, cu transport gratuit si va puteti alege cele trei produse pe care doriti sa le primiti si in cutie veti mai gasi si un set de cinci mostre.

    Ce produse preferate aveti de la Pick N Dazzle? Va place ce am ales? Va astept cu impresii.


Etichete: , , , , ,