Unboxing MakeupBox Note Cosmetics




Hello Beauties,


      Stiu ca sunteti curioase sa vedeti ce minunatii am primit in cutia de makeup de la NOTE Cosmetic Romania. Asa ca facem astazi un mic unboxing, urmand sa revin cu pareri despre produse intr-un alt articol.






Fond de ten #02


Fondul de ten matifiant Note este un produs pe baza de plante ce ofera acoperire si ajuta la reducerea secretiei de sebum la nivelul pielii. 

Pudra iluminatoare compacta #02

Pudra iluminatoare compacta confera luminozitati tenului, ascunzand imperfectiunile, lasandu-l matasos si fin. 

Corector lichid #02

Corectorul lichid anti-cearcan ofera acoperire completa asupra cearcanelor din jurul ochilor si asupra altor imperfectiuni dintr-o singura aplicare.

Creion de ochi #04

Creionul de ochi Smokey Eye este prevazut la unul din capete cu aplicatorul special pentru efectul de Smokey. 



Pudra bronzanta #20

Pudra bronzanta Note ofera o textura de matase pe piele, iar tenul va parea sanatos, efectul final fiind acela de bronz natural.

Fard de ochi profesional #104

Fardul de pleoape profesional contine 5 nuante complementare pentru executarea unui machiaj potrivit oricarei ocazii si oricarui moment al zilei.


Luciu de buze #401


Rujul de buze lichid Note hidrateaza intens, formula sa imbogatita cu ulei de Macadamia si Vitamina E ii confera proprietati anti-imbatranire si protectie UVA.


      Momentan toate produsele le gasiti pe Elefant.ro si pentru toate noutile urmariti pagina de Facebook si dati follow contului de Instagram


Etichete: , , , , , , , , , , , ,