Review-ul de Luni #74 - Lac de Unghii - Colectia Virtual Street Fashion - JOKO Make-up Cosmetics




Hello Beauties, 


      Astazi impreuna cu review-ul unor oje superbe, am si o surpriza pentru voi. Va aratam saptamana trecuta pe Insta ca am primit din partea JOKO Make-up Romania zece oje pe care le impart cu voi.
      Astazi am pregatit si eu o manichiura cu un model de vara, asortat cu una din frumoasele oje JOKO, care se numeste #8 Sunny Day.





DESCRIEREA PRODUCATORULUI:

Lacul de unghii Virtual Street Fashion se remarca prin formula sa de o consistenta aparte, long lasting cu extra gloss, fiind rezultatul multor experimente si studii pe marginea texturii, densitatii, rezistentei si timpului de uscare. 
In Colectia Street Fashion se gasesc 40 nuante trendy, cu o formula hipoalergenica si cruelty free, ce NU contine nocivele igrediente: formaldehide, toluen, xylene, ftalati, camfor.
Lacul de unghii se aplica uniform, nu sare si nu se cojeste. 


Cantitate: 10 ml


INGREDIENTE: BUTYL ACETATE​​​​​​​​, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, N-BUTYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BENZOPHENONE-1, SILICA, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, ALUMINA.POATE CONTINE: ALCOHOL DENAT., MICA, ALUMINUM HYDROXIDE, METHICONE, CI 15850, CI 15880, CI 77499, CI 19140, CI 42090, CI 47005, CI 77491, CI 77510, CI 77891, CI 77742, CI 77007, CI 74160, CI 77891(NANO), CI 77266(NANO)


     Asa cum ati cititt si din descrierea producatorului este o colectie indrazneata de lacuri de unghii, un adevarat “fashion statement”. Virtual Street Fashion combina nuante extravagante sau intense, cu cele pale si linistite. Formula pastei este flexibila, astfel incat se mentine timp indelungat si isi pastreaza stralucirea.
    Lacurile de unghii Virtual Street Fashion va propun: culori intense sau extravagante, durabilitate, uscare rapida, aplicare usoara, acoperire perfecta, si un mare plus sunt "5 free".
    Sper sa va placa si propunerea mea de manichiura de vara, iar pe pagina de Facebook a blogului va astept cu un concurs cu cinci oje frumoase. Acolo gasiti toate detaliile pentru inscriere.
     Ojele le gasiti la pretul de 15 ron, bineinteles impreuna cu multe alte cosmetice JOKO Make-up Romania pe site-ul Joko MakeUp.ro




     
      Va multumesc pentru vizita, va doresc o saptamana frumoasa si va asteptam la concurs.







Etichete: , , , , , , , , ,