Saturday Theme #30 - Place you'd love to visit




Hello Beauties,


      Am ajuns si la ultima tema a lunii Iulie. Stiti cat de mult imi plac vacantele si calatoriile, asa ca astazi va invit sa-mi spuneti unde v-ar placea sa calatoriti, ce locuri doriti sa vizitati.
     Eu pentru astazi nu am o destinatie anume, imi place sa calatoresc peste tot, asa ca astazi....va plimb cu manichiura mea in toata lumea🗽🗽🌏🌏, cu avionul✈✈, cu balonul...cum doriti.




     Pentru manichiura de azi am folosit pigmentul Rainbow Pigment SKU:J2427 pe care l-am aplicat clasic, la fel ca pe un sclipici, fara uscare sub lampa, sau produse speciale. Am folosit o oja alba peste care am aplicat produsul cu ajutorul unei spatule, am sigilat cu topcoat gel, apoi am curatat cu o pensula evantai surplusul de sclipici. Super simplu si rapid. Dupa uscare am stampilat modelele dorite si am sigilat din nou cu topcoat.


       Sa vedem unde vor sa se plimbe si fetele noastre:

  1. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  2. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
  3. Deyutza - https://deyutza.ro/
  4. Emi - https://lumeaemiliei.blogspot.ro/
  5. Claudia - www.claudiaschoice.ro
  6. Paula - http://lucruriprivitedejosinsus.ro
  7. Camelia - https://darkpassion.ro/
  8. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/



       Cam atat si cu luna Iulie, ne vedem in August cu alte provocari. In August avem motiv de sabtatoare, ma sarbatoresc si eu si blogul implineste patru ani, asa ca va astept cu concursuri si surprize.


      Daca doriti sa achizionati ceva de pe site-ul @Beautybigbang, de unde am primit acest pigment va las mai jos un cod de reducere.


      Va pup, va doresc un weekend frumos si va citesc cu drag impresiile.


      

Etichete: , , , , , ,