Review-ul de Luni #69 - Apa de Toaleta Fructele Soarelui - Bottega Verde




Hello Beauties,


      Dupa cateva incercari nereusite de a pune mana pe acest parfum pe care mi-l doream foarte mult, am reusit sa-l gasesc pe stoc si sa finalizez comanda cu el in cos. Proaspat intoarsa din vacanta in Toscana va pot spune ca este un parfum perfect descris si potrivit pentru aceasta zona cu aroma de fructe proaspat culese, care te invaluie ca un vant cald de vara, cu aroma sa fresh de citrice. Va las sa cititi si descrierea oficiala a acestei ape de toaleta ce face parte din colectia Gradinile Toscanei si se numeste "Fructele Soarelui".





DESCRIEREA PRODUSULUI
O plimbare la umbra copacilor, o excursie placuta in inima gradinior toscane, delicioasele fructele proaspat culese si inca calde de la razele soarelui, vantul de vara care mangaie pielea....o apa de toaleta cu parfum cuceritor, care te invaluie in senzatii si emotiii minunate, cu note fresh de citrice, trandafir, lavanda, mosc alb si lemn de cedru. Pentru suflete invaluite de fericire si emotie. AVERTISMENT: A nu se lasa la indemana copiilor Evitati contactul cu ochii si piele iritata INFLAMABIL
Tipuri de piele: pentru toate tipurile de piele
Cum actioneaza: parfum
Zona de aplicare: incheieturi si in spatele urechilor
Mod de utilizare: Pulverizati in spatele urechilor si la incheieturi.
Aroma: Note de varf: lamaie, bergamota, grapefruit verde; Note de mijloc: trandafir, nucsoara, lavanda; Note de baza: frunze de cimbru, mosc alb, lemn de cedru
Consistenta: lichid
Descriere sintetizata: O plimbare la umbra copacilor, o excursie placuta in inima gradinior toscane, delicioasele fructele proaspat culese si inca calde de la razele soarelui, vantul de vara care mangaie pielea....o apa de toaleta cu parfum cuceritor, care te invaluie in senzatii si emotiii minunate.
Cui i se adreseaza: daca iti doresti o apa de toaleta spumanta, care sa iti faca sufletul sa radieze de fericire
Secret natural: note proaspete de citrice, extract de trandafir si lavanda, mosc alb si lemn de cedru



      Pentru mine aceste arome sunt preferate pentru vara, fresh, citric, fructat, nu pot spune ca nu imi plac si iarna, dar totusi anotimpul cald este cel mai potrivit pentru aceste arome. Nu rezista foarte mult pe piele, fiind o apa de toaleta, dar aroma este minunata, si imi da o stare de bine purtand acest parfum.
     Ati incercat acest parfum de la Bottega Verde? Voi ce arome preferati vara?
 Va doresc o saptamana racoroasa, va astept cu pareri si nu uitati...."Frumusetea este in voi".
     Va las si o fotografie din vacanta in Toscana, facuta in Gradinile Boboli in Florenta.







Etichete: , , , , ,