Purple Friday #24 - Dark Purple Holografic Nail Polish




Hello Beauties,


      In urma cu aproximativ o luna, va aratam cateva produse primite pentru review de la  @Beautybigbang, in aceasta postare.
     Primul testat a foat pigmentul holografic Flakies, iar astazi a venit randul ojei holografice, evident MOV, ca doar e vineri si e #purplefriday.




     Este o minunatie in colectia mea. Dark Purple Holographic Nail Polish SKU:J2448-7C, aici o gasiti alaturi de multe alte nuante si evident pe site alaturi de multe alte produse.
    Sticlutele au cate 6ml fiecare, sunt prevazute cu pensula lata, foarte buna, faciliteaza o aplicare frumoasa, fara dare, oja are o consistenta mai subtire, dar din doua straturi aveti o acoperire foarte buna. Finish-ul este unul lucios, astfel incat nu aveti nevoie neaparata de topcoat, iar uscarea este destula de rapida.


     Am facut si un model floral stamping cu noile mele placute acrilice, de care sunt tare incantata, dar despre ele in alta postare.


    Stiti cat de greu este surprinzi frumusetea acestor oje, asa ca am facut si un filmulet in care se vad sclipirile holografice si nuantele de curcubeu.


    Aveti oje HOLOGRAFICE in colectia voastra? Va astept cu impresii si va doresc un inceput de weekend frumos 😊.



Etichete: , , , , ,