Beauty News by A-DERMA






Calmează și repară pielea iritată
cu produsele A-Derma


Pielea roșie, care ustură și înțeapă, este adesea semnul apariției dermatitelor iritative. Atunci când apar, acestea necesită îngrijire cu ajutorul unor produse eficiente, care să ajute la regenerarea pielii și să calmeze țesuturile, eliminând senzația de disconfort.
A-DERMA, brandul pionier al dermatologiei bazată pe plante, oferă produse pentru îngrijirea pielii iritate, ce conțin un ingredient activ unic și exclusiv: Ovăzul Rhealba®, produs în conformitate cu „Expertiza Botanică Pierre Fabre”. Pentru a garanta performanța incontestabilă a produselor, A-DERMA realizează, prin cercetare și descoperiri continue, produse noi, ce au la bază tehnologii brevetate. Acestea poartă garanția celor mai înalte standarede de eficiență, calitate și siguranță prin utilizarea extractulului din lăstar de Ovăz Rhealba® cu excepționalele sale proprietăți farmacologice.


Pentru îngrijirea pielii iritate, A-DERMA oferă două game speciale:
Potrivite pentru dermatitele iritative cu exsudat, îngrijirea bontului de cordon ombilical la nou născut, veziculele din varicelă, intertrigo, zona zoster sau înțepături de insecte. Această gamă este îmbogățită cu extract coloidal de ovăz Rhealba®, care calmează pielea; oxid de Zinc, ce oferă protecție; suspensie apoasă de silicat de Magneziu, care ajută la uscarea leziunilor.
Produsele pot fi utilizate pe față, corp și mucoase externe, fiind recomandată aplicarea acestora de 2-3 ori pe zi. Produsele sunt ideale pentru întreaga familie: nou-născuți, copii, adulți și vârstnici.

Gelul spumant de curățare este potrivit pentru igiena pielii fragilizate, predispusă la iritații exsudative sau uscate. Folosit de 2 ori pe zi pentru curățarea feței și corpului, acesta calmează iritațiile, inhibă dezvoltarea bacteriilor și asigură confortul pielii.

Crema îngrijește, repară și curăță pielea iritată, fiind potrivită pentru dermatite iritative fără exsudat (dermatită periorală, urticarii, eritem fesier, eczemă de contact etc.). Se recomandă aplicarea cremei  o dată sau de 2 ori pe zi, pe zona ce necesită îngrijire specială. Crema poate fi utilizată pe față, corp și mucoase externe, și poate fi administrată la nou-născuți, copii, adulți, precum și la persoane în etate.


Produsele A-DERMA sunt disponibile în farmacii.

Etichete: , , ,