Vedetele aleg noile beauty lounge-uri Top Line Nails & Make-up Expert





Vedetele își fac manichiura ca Lady Gaga și Rihanna în noile beauty lounge-uri Top Line Nails & Make-up Expert


Noul concept de beauty lounge Top Line Nails & Make-up Expert a fost lansat în România în cadrul unui eveniment la care au participat specialiști din industrie, vedete, bloggeri, influenceri, precum și ambasadoarele brandului Morgan Taylor, fiicele celor 2 CEO ai brandului Gelish: Morgan Haile si Taylor Daniel.

Este vorba de beauty cornere high-quality, ce vor fi disponibile într-o serie de saloane din România, unde specialiștii cu experiență vor oferi servicii de manichiură și make-up ca la Hollywood pe baza produselor unor branduri de top precum CND, Gelish, Kryolan si Gewhol.
Acest nou concept high-quality de beauty stop a fost descoperit în premieră de persoane publice precum Andreea Bălan, Amalia Enache, Geanina Ilies, Ellie White, Sylvia, Ela Crăciun, Albertina Ionescu, Crina Abrudan, Catinca Roman, Irina Mohora, DJ Wanda, Ilinca Obădescu, Cristina Herea, Sonia Argint Ionescu, Cristina Dorobanțu, Andreea Perju, jurnaliști, beauty editori, beauty & fashion bloggeri și influenceri. La eveniment au fost prezente Morgan Haile si Taylor Daniel, cele supranumite Reginele manichiurii de la Hollywood, ambasadoarele brandului Morgan Taylor, fiicele celor 2 CEO ai brandului Gelish.
Vedetele au avut ocazia să își facă manichiura apelând la culorile în trend anul acesta și la nuanțele preferate de celebritățile de la Hollywood. Andreea Bălan a optat pentru o nuanță somon All About the Pout, Ellie White a ales o nuanță nude-orange, Sylvia corai – Me Myself & I, iar Andreea Perju o nuanță turquiose, numită No Filter Needed.
Noul concept Top Line Nails & Make-up Expert a fost prezentat de către Diana Baicu, Director General Top Line, iar, invitată în calitate de gazdă, Sonia Argint Ionescu a confirmat încă o dată importanța și beneficiile unui astfel de concept, aducând argumente din experiența personală.
Despre Morgan Haile și Taylor Daniel
Morgan Haile si Taylor Daniel sunt două personalități care se completează: Morgan este doctor în Science of Health, finalizând cu succes Grand Canyon University, și colaboreaza strâns cu echipa de marketing pentru elaborarea strategiilor brandului. Taylor a terminat Facultatea de Litere și este implicată în toate proiectele de creație fiind un bun copywriter. Totodată semnează multe dintre editorialele publicate în revista in house, NailStyle.

Morgan și Taylor sunt conectate în permanență cu lumea fabuloasă și glamour a Hollywood-ului, colaborând cu celebrități precum Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner, Gigi Hadid.
Trendurile din manichiură sunt lansate de echipa de creație împreună cu Morgan si Taylor și transpuse apoi în manichiuri fantezie pe cele mai mari podiumuri ale Fashion Weeks,  brandul colaborând cu nume celebre de designeri: Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.
Morgan și Taylor au la activ chiar și colaborări cu studiourile Disney, din care au rezultat colecții de poveste: Cinderella, Beauty & The Beast etc.
Celebritatile feminie din filmele mai sus mentionate au avut manichiura realizata cu lacurile inspirate de basme.

Despre Top Line Nails & Make-up Expert
Invitatele evenimentului de lansare s-au răsfățat încercând  mini manichiuri din colecția de vara Selfie by Gelish & Morgan Taylor, în cel mai nou concept Topline Nails & Make up Expert.
Conceptul TopLine Nail & Makeup Expert oferă 2 servicii profesionale - nails & make-up. Brandurile preferate, CND, Gelish, Kryolan si Gewhol, se regăsesc acum într-un decor elegant, într-o atmosferă realaxantă, unde ai parte atât de un meniu cu servicii express de beauty, dar poți și socializa sau chiar să stabilești întâlniri de business.
Noul beauty lounge TopLine Nail & Makeup Expert oferă clienților o varietate de servicii signature, personalizate, alături de un cocktail dar și beneficii în fiecare lună, punând accent pe comunicarea în social media.
TopLine Nail & Makeup Expert nu este doar un concept, este un mod de viață. Este proiecția unui stil personalizat și luxos, într-o structură de preț avantajos.

Etichete: , , ,