Saturday Theme #25 - Fruit
Hello Beauties,


      Fete dragi, am ajuns la finele lunii Iunie, cu colaborarea noastra, adica exact la jumatate si s-a dus deja si o jumatate de an....ppffuuu....nu-mi vine a crede ๐Ÿ˜Š.
     Tema de astazi este din nou o tema versatila si colorata, perfecta pentru vara "Fruit".
     De curand am achizitionat de la Melkior, 4 oje noi din colectia nou lansata, patru culori superbe de vara.
     De-a lungul timpului am facut diverse manichiuri pe aceasta tema, de data aceasta am ales din ojele noi una care sa se potriveasca perfect cu tema noastra de astazi si anume pe cea galbena - Pineapple๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ si am prestat corespunzator :))).
    Peste baza Caviar tot de la Melkior am aplicat oja galbena Pineapple ๐Ÿ in doua straturi, modelele le-am facut cu ajutorul placutelor BPL-023 si BPL-065. Pe unghia alba am folosit tehnica "double stamping" pentru a crea acel efect al cojii ananasului, intai am stampilat cu negru, apoi cu galben. La final am sigilat tot cu Farmec topcoat gel.


    Sa vedem ce fructe le plac fetelor:  1. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
  2. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
  3. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  4. Deyutza http://deyutza.ro
  5. Emi www.manichiurisimple.blogspot.ro
  6. Camelia - https://darkpassion.ro/
  7. Andra Kat- http://andrakat.com
  8. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/


Nu ratez ofertele 1+1 de la #melkior #melkiorprofessional #culoridevara #colectienoua #nailpolish #nailpolishadicct #nailsdid #nailstoinspire #color #summer #summernails #unghiutzecoloratehappynails
O postare distribuitฤƒ de Oana beauty blogger ๐Ÿ‘ฉ ๐Ÿ’… ๐Ÿ’„ ๐Ÿ‘— ๐Ÿ‘œ (@unghiutze_colorate_happy_nails) pe      Sper sa va placa manichiura mea de astazi si nu uitati sa mancati zilnic un fruct.

     Va pup, va doresc un weekend  frumos si racoros si va astept cu drag impresiile๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ.Etichete: , , , , , , , , , ,