Haul de vara




Hello Beauties,


      Astazi in loc de review, am decis sa postez un Haul de vara, asa odata pe trimestru, cred ca se cuvine sa va arat ce noutati mai am in teste, ce am mai primit si ce am mai cumparat. Din nou multe preferate, pe unele am reusit sa le testez deja si va voi lasa link, pe altele le voi incerca in perioada ce urmeaza si va voi spune cate ceva si despre ele.
     Deci....haideti sa vedem ce noutati avem.

 →De la Marionnaud, care mereu are oferte de nerefuzat, am cumparat o oja Lancome - Vernis in Love #Rose Budoir si am primit cadou crema de noapte - Energie de vie (care miroase divin) de 15 ml si fondul de ten Teint Idole Ultra Wear in varianta 5 ml, plus multe mostre. Va recomand sa urmariti mereu ofertele lor de pe pagina de Facebook, chiar sunt de nerefuzat.






    → Din partea Aoliv, am primit o crema potrivita tenului meu si un lapte de curatare, pe care deja le ador, din crema nu mai am mult si o termin, ne-am impacat de minune si cred ca voi mai incerca si alte produse din portofoliul lor. Parerea mea despre aceste produse o gasiti aici.



   →De la Sephora tot din cadrul unor oferte, am cumparat doua masti de fata si am primit un mini scrub de fata (care este genial), tot atunci mi-am recumparat apa micelara cu ceai verde, pe care o ador, iar in cadrul altei oferte, am cumparat doua produse pentru buze si am primit cadou un mini gloss si o mini bifazica.







→Noutatile Essence evident ca nu le-am putut rata, am cumparat de doua ori de la Donacosmetics. ro, care au oferte tare bune si au fost foarte promti in livrarea comenzilor. Produsele sunt din colectiile My Must Haves si Live Laugh Celebrate, am luat doua palete pe care le pot personaliza cum doresc, pudre, un corector, oje...evident, sunt absolut incantata de toate produsele.





→De la Melvita am primit din gama L'Or Bio nou lansata, doua produse, un ulei de dus si o lotiune de corp, despre care v-am povestit mai multe aici.




→Despre produsele solare Apivita si Avene, care au avut si doua evenimente frumoase la care am participat, ati citit pe blog, deja am incercat cremele, le-am avut cu mine si in vacanta in Toscana si vi le recomand cu mare drag, deja suntem in plina vara si nu trebuie sa ne lipseasca protectia solara si o apa termala.







→O noua Apa Termala a intrat deja in teste si deocamdata va pot spune ca ne-am imprietenit deja, este vorba despre Ovyance. Aveti detalii pe blog despre ea.




→Despre BeautyKit-ul Marie Claire, cred ca stiti deja destule, am citit pe la multe dintre voi ca ati fost dezamagite, eu zic ca e ok, nu e chiar unul dintre cele mai reusite, dar nici cel mai rau.




→Noutatile Yves Rocher, acele Geluri de dus concentrate, care sunt minunate, pot sa va spun ca au sosit exact cand eram cu bagajele in pregatire pentru vacanta din Toscana si v-am povestit aici si care este favoritul meu si daca  mi-a placut sau nu acesta varianta de gel de dus concentrat.




→Vara asta se poarta rasfatul, cred ca ati aflat deja, asa ca de la Nivea am primit noile Lotiuni de corp cu uleiuri de ingrijire si parfumuri florale. Deja am pus-o la treaba pe Cherry Blossom, iar mai multe informatii despre ele aveti aici.





→De la Douglas chiar acum doua-trei zile am cumparat, tot in cadrul unei oferte care mai este valabila pana pe 25 Iunie asa ca daca vreti sa va schimbati mascara eu zic sa nu ratati oferta, o mascara Calrins - Be Long Mascara Black si am primit cadou un pouch cu demachiant bifazic 30 ml, crema hidratanta Hydra-Esentiel 5 ml, anticearcan Instant Concealer 5 ml.




→In ce priveste ojele si produsele de nail-art.....acestea sunt fara numar :))), am cumparat de Born Pretty, Flormar, Essence, Melkior, de la Beauty in the Bottle am dat si acum o comanda si de la Kiko din Florenta am luat trei oje, chiar am fost suuuuper cuminte la capitolul cumparaturi in vacanta.










    Ce ziceti de toate produsele, care va tenteaza, despre care vreti sa stiti cate ceva? Asa cum v-am zis si mai sus pe cele pe care deja le-am incercat si am scris despre ele, v-am lasat link si incet... incet voi scrie si despre celelalte.
    Cred ca e cazul sa iau putina pauza, nu post negru :))))) ca evident nu pot, dar probabil voi sta ceva mai cumintica.
    Va pup, va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu pareri.







Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,