Beauty News - Vara asta rasfata-te cu Nivea




Vara asta se poartă răsfățul.
Încearcă noile loțiuni de corp cu uleiuri de îngrijire de la NIVEA!
Vara asta se poartă răsfățul în toate formele! O pereche nouă de sandale, o rochie vaporoasă senzuală, un bronz de invidiat sau o coafură lejeră sunt pe lista lucrurilor care te fac să te simți bine, atrăgătoare și răsfățată. Ca să te bucuri din plin de ieșirile în oraș, în natură sau la mare, ai grijă să-i oferi și pielii tale răsfățul de care are nevoie: NIVEA vine în ajutorul tău cu o nouă gamă de loțiuni de corp cu uleiuri de îngrijire și parfumuri florale irezistibile, ce îți vor intensifica experiențele, oferindu-ți o piele fină, cu miros senzual.  
Noile produse NIVEA se găsesc în trei formule: loțiune de corp cu flori de cireș & ulei de jojoba, loțiune de corp cu vanilie & ulei de migdale și loțiune de corp cu trandafir & ulei de argan.



Loțiunea de corp cu flori de cireș & ulei de jojoba are un parfum feminin și proaspăt. Uleiul prețios hidratează pielea intens, oferind  suplețe și un aspect radiant. Aroma delicată de flori de cireș se asortează perfect cu o ținută modernă, urbană, atât în timpul zilei, cât și seara la o ieșire în oraș. O salopetă lejeră cu print floral, un tutu cu jachetă din denim sau skinnies sunt piesele vestimentare care completează cu brio experiența unui moment de neuitat.


Loțiunea de corp cu vanilie & ulei de migdale are un parfum ispititor, delicios și reconfortant. Uleiul de migdale are proprietatea de a hidrata în profunzime, a calma iritațiile și a păstra strălucirea pielii. Loțiunea este perfectă pentru o zi relaxată, o plimbare în parc, o ieșire în doi la înghețată sau o seară  cu prietenii. Pielea catifetală cu miros de vanilie o poți asorta cu o rochie vaporoasă, bluze și rochii de culoare deschisă care să-ți scoată în evidență naturalețea și personalitatea.


Loțiunea de corp cu trandafir & ulei de argan este ideală pentru momentele speciale. Parfumul irezistibil de trandafiri intensifică senzația de răsfăț, iar uleiul de argan, supranumit elixirul tinereţii veşnice, hidratează în profunzime pielea, având un efect energizant. Loțiunea se “asortează” perfect cu o seară în doi sau pur și simplu cu o stare de spirit romantică. Pentru o ținută desăvârșită, încearcă o rochie vaporoasă, în combinație cu o pereche de sandale cu platformă sau balerini din dantelă,  comozi și eleganți în același timp.
Noua gamă oferă îngrijirea unui ulei de corp într-o loțiune care se absoarbe rapid și lasă o piele irezistibil de fină și de luminoasă. Formulele inovatoare ale loțiunilor de corp îți trezesc simțurile și îți oferă o senzație minunată care te însoțește întreaga zi: de fiecare dată când simți pe piele parfumul discret și efectul de catifelare, îți retrăiești momentul de răsfăț.
Preț maxim recomandat: 18 lei / loțiune 200 ml.

Etichete: , , , , ,