Beauty News by Syoss




Noul Syoss Root Retoucher acoperă rădăcinile crescute între colorări dintr-o singură aplicare
Rădăcini crescute? Nu mai este cazul! Noul Root Retoucher de la Syoss acoperă rădăcinile crescute între colorări, oferind chiar și o acorperire a firelor albe, dintr-o singură aplicare. Disponibil în nunațe diverse, precum blond deschis, blond închis, șaten, șaten închis și roșu cașmir, noul Root Retoucher redă culoarea și strălucirea rădăcinilor crescute astfel încât părul să arate senzațional și proaspăt vopsit chiar și între colorări.

Datorită formulei Syoss, bazată pe micro-pigmenți cosmetici de colorare, rădăcinile crescute între colorări sunt acoperite imediat. Cu ajutorul unui aplicator extrem de precis, pigmenții de colorare sunt pulverizați exact pe zona dorită, acoperind instant rădăcinile crescute, pentru un rezultat perfect.
Cu noul Root Retoucher, Syoss răspune dorințelor consumatoarelor care sunt în căutarea unei soluții rapide pentru acoperirea rădăcinilor crescute, astfel încât părul să arate proaspăt vopsit, chiar și la câteva săptămâni după colorare. Syoss Root Retoucher garantează o tranziție armonioasă a culorii de la rădăcină la vârful firului de păr, ascunzând rădăcinile de culoare mai deschisă față de cea a firului de păr, chiar și pe cele albe. Pur și simplu, Root Retoucher trebuie pulverizat pe locul dorit și lăsat să se usuce – rădăcinile sunt acoperite imediat, după o singură pulverizare.   
64% dintre consumatoarele din Europa, cu vârste între 25 și 49 de ani, își doresc o culoare uniformă a părului, de la rădăcină până la vârfuri și un păr care să arate proaspăt vopsit mereu. Astfel, ele sunt în căutare de soluții eficiente și potrivite stilului de viață modern, iar noul Syoss Root Retoucher oferă rezultat imediat printr-o singură pulverizare.
Cu un paletar de cinci nuanțe, Syoss Root Retoucher este potrivit celor mai populare nuanțe de păr, pentru acoperirea perfectă a rădăcinilor crescute între colorări, atât în tonuri mai deschise, cât și mai închise. Noul produs este eficient până la prima spălare după utilizare și este valabil pentru până la 25 de aplicări.


Etichete: , , , , ,