Beauty News by Syoss

12:27:00
Noul Syoss Root Retoucher acoperă rădăcinile crescute între colorări dintr-o singură aplicare
Rădăcini crescute? Nu mai este cazul! Noul Root Retoucher de la Syoss acoperă rădăcinile crescute între colorări, oferind chiar și o acorperire a firelor albe, dintr-o singură aplicare. Disponibil în nunațe diverse, precum blond deschis, blond închis, șaten, șaten închis și roșu cașmir, noul Root Retoucher redă culoarea și strălucirea rădăcinilor crescute astfel încât părul să arate senzațional și proaspăt vopsit chiar și între colorări.

Datorită formulei Syoss, bazată pe micro-pigmenți cosmetici de colorare, rădăcinile crescute între colorări sunt acoperite imediat. Cu ajutorul unui aplicator extrem de precis, pigmenții de colorare sunt pulverizați exact pe zona dorită, acoperind instant rădăcinile crescute, pentru un rezultat perfect.
Cu noul Root Retoucher, Syoss răspune dorințelor consumatoarelor care sunt în căutarea unei soluții rapide pentru acoperirea rădăcinilor crescute, astfel încât părul să arate proaspăt vopsit, chiar și la câteva săptămâni după colorare. Syoss Root Retoucher garantează o tranziție armonioasă a culorii de la rădăcină la vârful firului de păr, ascunzând rădăcinile de culoare mai deschisă față de cea a firului de păr, chiar și pe cele albe. Pur și simplu, Root Retoucher trebuie pulverizat pe locul dorit și lăsat să se usuce – rădăcinile sunt acoperite imediat, după o singură pulverizare.   
64% dintre consumatoarele din Europa, cu vârste între 25 și 49 de ani, își doresc o culoare uniformă a părului, de la rădăcină până la vârfuri și un păr care să arate proaspăt vopsit mereu. Astfel, ele sunt în căutare de soluții eficiente și potrivite stilului de viață modern, iar noul Syoss Root Retoucher oferă rezultat imediat printr-o singură pulverizare.
Cu un paletar de cinci nuanțe, Syoss Root Retoucher este potrivit celor mai populare nuanțe de păr, pentru acoperirea perfectă a rădăcinilor crescute între colorări, atât în tonuri mai deschise, cât și mai închise. Noul produs este eficient până la prima spălare după utilizare și este valabil pentru până la 25 de aplicări.


You Might Also Like

30 comentarii

 1. E bine că cineva are grijă de doamne! Noi, bărbaţii, cică arătăm mai bine grizonaţi! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Tare! Au scos si ei. Cred ca o sa scoata majoritatea produse de genul. :D
  Nu am folosit, prefer sa ma vopsesc lunar. :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi-ai adus aminte ca wekkendul asta ar cam fi cazul sa ma vopsesc. Ce util mi-ar fi sprayul asta acum :)) As amanan momentul vopsirii.

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place ideea cu sprayurile astea de aplicat la radacini, nu mai e nevoie sa stai sa te vopsesti ptr fiecare cm de par crescut. Nu am incercat pana acum sa vad cat sunt de eficiente dar o sa il am in vedere

  RăspundețiȘtergere
 5. Interesanta treaba, pare util in momente de criza.

  RăspundețiȘtergere
 6. Asta chiar este o noutate pentru mine. Nu stiam ca exista astfel de produse. Este interesant acest produs. Il voi incerca si eu si poate reusesc sa ma vopsesc mai rar

  RăspundețiȘtergere
 7. Parca si cei de la L oreal aveau ceva asemanator. Oricum, chiar m-ar tenta sa incerc acest produs! Decat sa ma vopsesc iar, mai bine improvizez cumva :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Sunt tare curioasa de pret. Cele de la L`Oreal sunt cam scumpe :D

  RăspundețiȘtergere
 9. e bine venit la casa omului un astfel de sparay..cand iti este lumea mai draga, constati ca ai avea nevoie de putina vopsea, dar cu acest spray, ai scapa de griji

  RăspundețiȘtergere
 10. Sunt foarte multumita de acest spray ,isi face f bine treaba . Chiar ma bucur ca a aparut asa ceva, deoarece acum ma vopsesc mai rara !

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu stiam de existenta acestui produs. O sa-l caut in magazine, deoarece eu ma vopsesc lunar.

  RăspundețiȘtergere
 12. cred ca e un produs foarte bun, eu folosesc balsam si sampon de la syos

  RăspundețiȘtergere
 13. am mai auzit de un astfel de produs, mi-as dori sa-l testez si eu, asa poate ca nu voi mai fi nevoita sa ma vopsesc atat de des

  RăspundețiȘtergere
 14. Interesant articol.Mi-ar placea sa le testez si eu .!😘

  RăspundețiȘtergere
 15. Si mie mi-ar trebui un astfel de spray...usor de folosit

  RăspundețiȘtergere
 16. Chiar mi-ar placea sa il incerc si eu,e foarte util.

  RăspundețiȘtergere
 17. Si eu cat si mama mea avem incredere in Syoss.

  RăspundețiȘtergere
 18. Produse de calitate

  RăspundețiȘtergere
 19. Giulia Hutanu11.06.2017, 23:56

  Chiar as vrea sa incerc si eu acest produs , foarte interesanta ideea cu sprayul si foarte buna

  RăspundețiȘtergere
 20. Mi se pare un produs interesant si de ce nu, util.Sunt curioasă daca isi face treaba într-adevăr, eu nu am fost foarte mulțumită de produsele Syoss.

  RăspundețiȘtergere
 21. Eu folosesc produsele Syoss de mult timp si sunt foarte multumita.Inca nu am incercat aacest produs dar l-am trecut deja pe lista

  RăspundețiȘtergere
 22. Eu folosesc de mult timp produsele Syoss si sunt foarte multumita.Inca nu am incercat acest produs dar este deja trecut pe lista

  RăspundețiȘtergere
 23. Un produs foarte util si inovator ! Deocamdată nu am folosit , dar probabil pe viitor il voi încerca !

  RăspundețiȘtergere
 24. Diana Elena I16.06.2017, 13:07

  Super! Nu stiam ca si cei de la Syoss au acest produs.

  RăspundețiȘtergere
 25. N-an folosit de la ei decat samponul si balsamul dar sunt curioasa sa vad cat de eficient e si produsul asta. Chiar as avea nevoie de un produs care sa acopere foarte bine si sa nu dauneze firului de par.

  RăspundețiȘtergere