Stiri de sanatate de la Elgydium

11:07:00
Știi cum să înlături profesional placa bacteriană și să-ți menții zâmbetul?


Cele mai bune sfaturi  despre  cum asigurăm și menținem sănătatea dinților, atunci când placa dentară se acumulează, ne sunt oferite de către specialiștii din domeniul sănătății orale.
Fiind o peliculă fină ce se formează continuu pe suprafața dinților, placa dentară este formată din bacterii ce pot sta la originea cariilor și problemelor gingivale. În plus, această peliculă invizibilă se întărește rapid, favorizând astfel formarea tartrulului, care, o dată calcificat, este dificil de înlăturat.
În consecință, este extrem de important ca după fiecare masă dinții să fie curățați corespunzător cu produse profesionale pentru a lupta împotriva cariilor și a problemelor gingivale.
Elgydium oferă îngrijirea corectă, cu produse create special pentru eliminarea plăcii și păstrării sănătății dentare. Cu un puternic spirit de inovație și de expertiză, Laboratoarele ELGYDIUM se află în vârful tehnologiei privind  igiena orală de peste 45 de ani.

Elgydium Pasta de Dinți Anti-Placă oferă o îngrijire zilnică specializată, profesională! Asocierea a două ingrediente active eficiente - clorhexidină și carbonat de calciu – are rol antiseptic și protector împotriva acumulării bacteriilor, reducând indicii gingivali și ai plăcii bacteriene cu până la 50% (rezultate dovedite clinic)! Se periază de 3 ori pe zi. *
Elgydium Periuța de Dinți Anti-Placă are perii subțiați și în formă de X, ce facilitează îndepărtarea plăcii bacteriane chiar și în spațiile înguste dintre dinți. Brațul acesteia este prevăzut cu orificiu-suport pentru periuța interdentară.
Elgydium Ața Dentară Anti-Placă este impregnată cu clorhexidină și cerată, pentru a nu cauza leziuni și a nu răni gingiile. Utilizarea acesteia complementar cu periajul favorizează eliminarea plăcii dentare.
Elgydium este parte a Laboratoarelor Pierre Fabre Oral Care. Producția este realizată în exclusivitate în Franța, pentru a asigura un control strict al procesului de fabricație și pentru a fi în măsură să ofere pacienților produse de înaltă calitate. În România produsele Elgydium sunt disponibile în farmacii.

Mai multe informații puteti decoperi pe:

You Might Also Like

12 comentarii

 1. Nu am auzit de caest brand, dar cred ca o sa-mi achizitionez si eu o pasta de dinti de la ei ca sa vad cum este.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am testat de-a lungul timpului, multe paste de dinți. Am trecut pe la toate brandurile, acum m-am oprit la TheraMed si Vademecum, singurele care au reușit să oprească sângerarea gingiilor.
  Am o mare incredere in produsele comercializate in farmacii, mi se pare ca sunt tinute in conditii mai bune.

  RăspundețiȘtergere
 3. Un zambet sanatos si frumos poate face mari diferente in viata noastra, chiar ne creste si increderea in sine atunci cand stim ca avem totul sub control.

  RăspundețiȘtergere
 4. chiar nu stiam, o sa incerc si eu, am multe periute, vreau sa o incerc, nu pot face nimic dimineata pana nu ma spal pe dinti!

  RăspundețiȘtergere
 5. eu am mari probleme cu sangerarea gingiilor, nu prea-mi dau seama ce sa mai folosesc ca s-o opresc

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu stiam de acest brand sau de acest produs. Multumim de informatii.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am auzit de caeste produse, dar pana acum nu le-am si incercat. Poate in viitorul apropiat o sa-mi iau si eu aceasta pasta de dinti.

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu stiam despre aceste produse si de obicei merg la dentist sa ma scape de placa acumulata pe dintii din fata. Vreau sa incerc pasta, poate scap de dentist.

  RăspundețiȘtergere
 9. Am vazut pe site ca au si pentru albire, pentru dinti sensibili... pentru toate problemele cu care se confrunta dantura. Nu am vazut insa niste preturi la aceste produse

  RăspundețiȘtergere
 10. Eu am o mica obsesie pentru pasta de dinti, imi place sa incerc toate variante, despre acesta nu auzisem, dar o sa o caut in curand, pentru ca m-am plictisit de Sensodyne

  RăspundețiȘtergere
 11. Pana acum nu am folosit aceasta pasta de dinti, dar o am in vedere. Pare a fi ok si merita sa primeasca credit

  RăspundețiȘtergere