Sanatatea copiilor cu WellKid

18:07:00





Tot ce au nevoie copiii pe lângă iubirea părinților lor!
NOU în gama WellKid - jeleuri gumate, moi și sănătoase!

În primii ani de viață se consolidează sănătatea viitorului adult. De aceea, este esențial ca părinții să aibă grijă să-i asigure copilului necesarul de elemente nutritive pentru ca el să se dezvolte sănătos și armonios.
Necesarul nutrițional al copiilor este unul mare, pentru a putea face față ritmului de dezvoltare și creștere. Însă studiile arată că mulți copii din România (dar nu numai) suferă din cauza carențelor de vitamine și minerale, dar și din cauza obezității. Dieta copilului fie nu conține toate principiile nutritive în cantități corespunzătoare, fie există un adaos prea mare de făinoase, ce cresc valoarea calorică a mesei, dar scad valoarea nutritivă. Astfel, copilul crește în greutate, dar organismul suferă din cauza carențelor.
De asemenea, un factor în plus al acestei carențe îl reprezintă faptul că în timpul preparării hranei, se pierd cantități importante de vitamine și minerale. În consecință, devine esențială administrarea de suplimente nutritive echilibrate, special concepute pentru copii, precum Wellkid Soft Jelly de la Vitabiotics.


Jeleurile delicioase Wellkid conțin vitamine și minerale în doza corespunzătoare nevoilor copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, având un adaos de semințe de in – sursă importantă de energie și acizi omega 3. Acizii Omega au rol esențial în dezvoltarea psihică, intelectuală, creșterea coeficientului de inteligență, fiind importanți și în procesul de maturizare al funcției vizuale.
Astfel, Wellkid oferă suportul nutrițional necesar pentru o creștere normală fizică, motorie, dar și intelectuală a puiului tău într-o formă plăcută de jeleu cu aromă naturală de căpșuni.
Jeleurile nu conțin zahăr, fiind blânde cu dinții copiilor. Nu au colorant, conservant sau aromă artificială.
Găsiți Wellkid Soft Jelly în farmacii.

You Might Also Like

14 comentarii

  1. Acum catva timp era o adevarata provocare sa gasesti niste vitamine, minerale pe care sa le administrezi copilului, dar astazi au aparut asa de multe incat e foarte greu sa te hotarasti pe care sa le alegi.

    RăspundețiȘtergere
  2. I-am dat si eu lui Dragos sirop de la ei cand era mic dar sincer nu am vazut mari diferente asa ca am ales variante mai ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu ce parere au copiii, insa eu sunt cel mai mare fan al jeleurilor din lume. In special cele cu arome fructate, iar daca sunt si sanatoase, cu atat mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca ar fi tare multumita Eva sa primeasca jeleuri din astea moi :)...o sa ma documentez!

    RăspundețiȘtergere
  5. Piticelul meu are abia 1 an si 7 luni, deci mai e de asteptat un picut pana sa trecem la asa ceva. Momentan suntem pe vitamina D3 si ceva multivitamine, cica pentru pofta de mancare astea din urma. Dar, oricum, la fel de slab mananca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam de aceste vitamine, insa par foarte bune! Este important ca cei mici sa consume astfel de suplimente pentru a se dezvolta corect :)

    RăspundețiȘtergere
  7. E important ca nu au zahar. Insa nu stiu daca eu as apela vitamine pentru copilul meu. As incerca sa ii ofer o viata sanatoasa prin sport si alimentatie. Doar ca in cazuri recomandate de medic as apela la vitamine.

    RăspundețiȘtergere
  8. O idee buna sa faca vitaminele jeleuri, bune la gust. Pacalesti copilul ca e ceva dulce si nici nu isi da seama ca e de fapt "medicament".

    RăspundețiȘtergere
  9. as alege si eu jeleuile acestea cu vitamine in locul celor clasice. si asa ii plac si mananca toata ziua, macr sa manance ceva bun si pentru sanatate

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiam de aceste jeleuri, dar cu siguranta le voi cauta in farmacie.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu putem sa le luam si noi? imi plac maxim jeleurile! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Le gasesc si eu in farmacia unde fac practica insa nu prea am vazut sa fie cumparat, acum ca stiu ca e bun, osa l recomand mai des.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca sunt jeleuri tuturor copiilor le sunt pe plac !

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu i-am dat astfel de suplimente fetitei mele. as incerca totusi varianta jeleului pentru ca asa le-ar acceta mai usor

    RăspundețiȘtergere