Purple Friday #19 - Guest Post by Gabriela - Pagini de zi si de noapte




Hello Beauties,


      Astazi din nou la #purplefriday avem Guestpost. Invitata mea de astazi este Gabriela, care scrie pe blogul Pagini de zi si de noapte si care participa mereu cu drag la colaborarile noastre din grupul TPA. Sa vedem ce manichiura MOV ne-a pregatit astazi.




"Imi doream de multicel sa particip si eu in cadrul acestei rubrici saptamanale, asa ca atunci cand Oana a lansat invitatia, nu puteam sa nu ma autoinvit si eu :D Asa ca multumesc tare mult, Oana! Nu stiu cand s-au adunat atat de multe oje mov prin colectia mea, eu tot traiam cu impresia ca am 1-2, si cand colo... sunt vreo 7 nuante. Asa ca am avut de unde alege pentru Purple Friday.



Nu am facut ceva prea complicat, dar cu ocazia asta am scos de la naftalina o oja tare faina de la Oriflame, din gama The One - Lilac Silk. Ideea mea era initial alta, voiam sa ma indrept spre o nuanta de mov neon de la L'Oreal, dar cand am dat de minunatia asta... m-am reorientat.
Doua straturi sunt suficiente pentru o manichiura impecabila, iar eu am adaugat si stelute mov, ca sa ma asortez. Mie mi se pare o nuanta tare faina, de primavara! Si ma asortez si cu pijamaua cu Minioni, dupa spusele lui Mr. :D

Inca o data, multumesc, Oana, si sper ca v-a placut oja mea mov !"




      Iti multumesc draga mea, ai ales o culoare superba pentru acesta manichiura si pe voi va invit pe blogul Gabrielei sa cititi si alte articole.
      Va pup, va doresc zi frumoasa si va astept din nou maine la colaborare.

Etichete: , , , , , , , ,