Frumusetea chiar vine din interior cu Beauty Help by Zenith




Hello Beauties,


      Miercuri am participat la lansarea oficiala a produsului Beauty Help, eveniment ce a avut loc in sala Ronda a Hotelului Intercontinental Bucuresti. Printre vedetele care au fost prezente la evenimentul Beauty Help se numără: Andreea Marin, Oana Sârbu, Ada Condeescu, Luana Ibacka, Roxana Iliescu, Andra Gogan, Ana Maria Barnoschi, Ani Cretu, Livia Graur, Tara Holtea, Adela Diaconu, Alya, Adora, Raluka, Ioana Gomoi




Cel mai nou trend în industria de beauty și anti-aging: Frumusețea vine din interior!



Îmbătrânirea este inevitabilă… Sau nu? Descoperirile științifice ale ultimelor decenii arată că, deși trecerea anilor nu poate fi evitată, cu ajutorul nutriției putem încetini îmbătrânirea biologică. Astfel, în ultimii ani au câștigat tot mai mult teren nutricosmeticele, suplimente alimentare pentru frumusețe din interior. Acestea sunt în prezent cel mai nou trend în industria de beauty și anti-aging, tot mai multe femei alegând să introducă în ritualul lor de frumusețe și astfel de produse speciale.

Ce-și doresc femeile de la un produs de frumusețe?

A oferit un răspuns la această întrebare un sondaj Euromonitor 2016. Astfel, atunci când aleg un produs de frumusețe, 60% dintre femei își doresc HIDRATARE, 55% - protecție ANTIRID, 47% - îmbunătățirea TONUSULUI, 47% - CATIFELARE, 46% - protecție ANTI-UV, 45% - redarea ELASTICITĂȚII și FERMITĂȚII pielii, 32% - STRĂLUCIRE, 27% - reducerea ACNEEI, 24% - reducerea ROȘEȚII, 24% - reducerea INFLAMAȚIEI. Un nutricosmetic de calitate poate satisface toate aceste dorințe ale femeilor! Nutricosmeticele au acțiune sistemică la nivelul întregului organism, refac structura pielii de la nivel celular, stimulează microcirculația, hidratează pielea din interior, întăresc unghiile și firul de păr. Și foarte important, nutricosmeticele acționează asupra cauzelor, nu doar asupra simptomelor, iar rezultatele sunt pe termen lung.




Cu Beauty Help, frumusețea chiar vine din interior și înseamnă, în primul rând, sănătate!

Apărut pe piață la finalul anului 2016, Beauty Help by Zenyth a intrat repede în preferințele femeilor din România. Până nu demult, expresia „frumusețe din interior“ era folosită metaforic pentru a exprima bunătatea, frumusețea sufletului. Beauty Help a schimbat sensul acestei expresii și demonstrează în fiecare zi că și frumusețea fizică vine din interior, nu doar cea a sufletului.

Beauty Help, nutricosmetic premium: Cea mai complexă formulă de pe piață!

Beauty Help este o formulă inovatoare, care reunește în formă concentrată cele mai renumite ingrediente cu acțiune pe frumusețe (colagen, acid hialuronic, coenzima Q10, ceramozide, resveratrol, vitaminele C și E, astaxantină, MSM). Disponibil sub formă de pudră pentru shake-uri, Beauty Help asigură îngrijirea profundă a pielii, având efect susținut de „beauty from inside“ (frumusețe din interior): protecție anti-aging, reducerea ridurilor fine, îmbunătățirea microcirculației, hidratarea pielii, redarea fermității, elasticității și luminozității pielii, normalizarea producției de sebum, micșorarea porilor dilatați, estomparea petelor cutanate cauzate de soare sau de vârstă, reducerea acneei ușoare, estomparea petelor roșiatice în rozacee, reducerea aspectului de coajă de portocală al pielii – celulita, îmbunătățirea aspectului părului și unghiilor. Ingredientele cheie, aflate în doze optime în Beauty Help, susțin, de asemenea, sănătatea sistemelor digestiv, articular, cardiovascular sau imunitar. Rezultate se văd încă de la 3 săptămâni de administrare. Dar pentru rezultate optime este nevoie de o cură de 2-3 luni.
„Când am început să lucrăm la acest produs, le-am lansat colegilor mei o provocare: «Cum ar fi ca ingredientele pe care le găsim, de obicei, pe etichetele cosmeticelor clasice să le administrăm intern? Și să evităm în felul acesta toate substanțele chimice care se găsesc altfel în mod obișnuit într-o cremă alături de colagen, coenzima Q10 sau ceramide?». Rezultatul este Beauty Help, nutricosmetic cu acțiune anti-aging sistemică, nu doar la nivelul pielii. Spre deosebire de produsele cosmetice obișnuite, care acționează pe o zonă limitată de piele, care se opresc din acțiune când ne-am spălat sau ne ajută doar să mascăm o problemă, care simulează frumusețea, nutricosmeticele acționează din interior pentru reducerea liniilor fine și ridurilor, pentru stimularea efectului de frumusețe, prin însănătoșirea organismului. Ca să rezum în două cuvinte, avem SIMULARE vs STIMULARE“, arată Paul Ailincăi, manager general Zenyth Pharmaceuticals.

Andreea Marin: Dacă vrei într-adevăr să fii frumoasă, încearcă o cură de reparare a pielii din interior!

Andreea Marin, cunoscuta vedetă tv, impresionează dintotdeauna prin eleganță și frumusețe. Andreei i-a plăcut din prima Beauty Help, l-a folosit și recomandat de mai multe ori doamnelor care o urmăresc pe rețele de socializare: „După doar câteva zile cu Beauty Help începi să observi rezultatele: pielea devine mult mai hidratată și mai elastică, tenul mai luminos, tonusul general se îmbunătățește, crește energia peste zi, somnul devine mai lin, pur și simplu simți o stare de bine… Sunt foarte importante rezultatele pe termen lung cu Beauty Help: regenerarea structurii profunde a pielii, reducerea ridurilor și porilor de pe piele, întărirea părului și unghiilor, iar în cazul tinerilor cu acnee sau rozacee - reducerea inflamației pielii. Vă recomand cu încredere Beauty Help! Fiți frumoase, doamnelor!“.

Cine este Zenyth Pharmaceuticals?

Zenyth Pharmaceuticals este una dintre cele mai importante companii românești producătoare de suplimente alimentare. Produsele Zenyth se remarcă  prin calitatea premium, prin eficiență, prin formulele inovatoare și atenta alegere a ingredientelor folosite. Produsele Zenyth sunt testate și îmbunătățite permanent pentru o abordare integrativă a sănătății și sunt fabricate în sistem integrat de management calitate-siguranță alimentară ISO 9001:2008, ISO 22000:2005.
Beauty Help: supliment alimentar, sub formă de pudră pentru shake-uri, disponibil în două variante de gust: căpșuni și ciocolată. Formă de prezentare: flacon cu 300 g pudră. Preț: 160 lei.
www.beautyhelp.com, www.zenyth.ro.

Eu am incercat acest supliment si va invit aici sa cititi recenzia mea si sa vedeti ce efecte a avut asupra acneei rozacee. Ce ziceti? Pe voi va tenteaza?





Etichete: , , , , ,