Saturday Theme #17 - Cities




Hello Beauties,


      Stiti cat de mult imi plac calatoriile. Deja am inceput sa fac planuri pentru vacanta ce urmeaza in exact o luna.....abea astept. 💕💕.
     De aceea am ales acesta tema, fiecare alege un oras in care a avut o vacanta frumoasa, sau in care doreste sa plece. Eu m-am tot gandit....si m-am tot gandit si tot la dragul meu PARIS m-am oprit(mmnaaa c'am facut si versuri). Il iubesc si macar inca o vacanta acolo sigur va urma.




     In caz ca nu v-ati saturat de MOV :))))) astazi tot de el aveti parte. Intrand intr-un Inmedio sa cumpar revista TV Mania, am vazut niste oje care mi-au atras atentia, o multime de culori frumoase si mana mea s-a lipit de una mov....ce sa fac :))))). Am vazut eu acolo niste poze cu fetite....dar ajungand acasa am vazut ca ojele erau pentru copii. Din acelea care se spala cu apa. Eu am ales aceasta oja pentru ca e perfecta pentru manichiura mea are Turnul Eiffel desenat pe ea.



    Am aplicat baza Caviar de la Melkior, apoi oja Raspberry Pie, peste care am stampilat modele cu ajutorul placutelor Helen 04 si MoYou Nails 404 si am folosit si un water decals BP. La final am sigilat cu Farmec topcoat gel.
    Sa vedem unde vor sa calatoreasca fetele noastre astazi:


  1. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  2. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
  3. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
  4. Andra Kat - http://andrakat.com
  5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  6. Gabriela - http://paginidezisinoapte.ro
  7. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  8. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/
  9. Emi - www.manichiurisimple.blogspot.ro
    Va pup, va doresc o minivacanta frumoasa cu mult soare si va citesc cu drag parerile despre manichiura mea pariziana.





Etichete: , , , , , , , , , , , ,