Review-ul de Luni #62- Cupio in the City partea I




Hello Beauties,


     Fete dragi, am fost cuminte si Iepurasul CUPIO mi-a adus o multime de bunatati. Va povestesc despre ele in doua articole pentru ca sunt multe produse.
    Astazi vorbim strict de lacurile de unghii. Am ales doua culori vesele de vara, ce fac parte din colectia Cupio in the City, o colectie formata din 27 de lacuri de unghii care mai de care mai frumoase, diverse baze si top-coat-uri.         Este vorba despre portocaliul-Bahamas si verdele-Bora Bora (stiu ca se vede albastru in poze....dar totusi e verde) cu care am facut o manichiura stampilata....evident. Dar haideti sa vedeti ce spune producatorul despre lacurile de unghii, base-coat si top-coat.





Lacuri de unghii Cupio

Detalii

Cupio in the City reprezinta o gama de lacuri de unghii profesionale, disponibile intr-o multitudine de nuante si concepute dupa o tehnologie inovativa. Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Cupio in the City sunt gata sa satisfaca cele mai exigente cerinte de calitate!


Aliatul tau cand doresti sa arati fabulos si sa fii mereu increzatoare si frumoasa, Cupio in the City asigura rezistenta de durata pe unghii, uscare rapida si luciu puternic.


Iata avantajele Cupio in the City:


- rezistenta si durabilitate pe unghii;


- luciu puternic;


- uscare rapida;


- aplicare rapida si uniforma datorita pensulei speciale;


- culori diverse si deosebite;


- acoperire perfecta.


Formula exclusiva a lacului de unghii Cupio in the City are rolul de a conferi un look perfect, iar pasii recomandati sunt urmatorii:


1. Se aplica Base Coat sau alt tratament pe unghiile uscate si degresate.


2. Mentinand partea plata a pensulei paralel cu unghia, se aplica un strat de lac de unghii Cupio incepand cu centrul unghiei, dupa care se coloreaza partile laterale ale unghiei. Se repeta aplicarea.


3. Se aplica un strat de Top Coat, sigiland cu atentie unghia.


4. Pentru a accelera uscarea lacului de unghii, se poate aplica Quick Drop.


5. La final, se aplica ulei de cuticule pentru a le hidrata si a le reda un aspect sanatos.


Rezultate exceptionale sunt acum la indemana oricui!


Gramaj: 15ml


Base Coat

Detalii

Unele nuante inchise de lac de unghii pot pata sau penetra patul unghial, decolorandu-l. Base Coat Cupio in the City formeaza un strat protector care previne aceste lucruri.


De asemenea, Base Coat asigura o durata mai mare de rezistenta a ojei pe unghii, netezeste patul unghial si asigura o aderenta mai mare lacului de unghii. 


Efecte:


- previne patarea sau ingalbenirea patului unghial;


- mareste rezistenta pe unghii a ojei;


- netezeste unghia si o intareste.


Mod de utilizare:


Aplica un strat de Base Coat direct pe unghie si asteapta cateva minute pana se usuca. Dupa ce s-a uscat, aplica lacul de unghii.


Calitate garantata de Cupio


Gramaj: 15 ml


Top Coat

Detalii

Top Coat Glossy Cupio in the City este conceput pentru a garanta o prelungire a duratei de rezistenta a ojei pe unghii. Cu formula sa fara nitroceluloza, Top Coat Glossy are o vascozitate mai mare decat cea a top coat-urilor clasice. Top Coat Glossy ajuta la uscarea mai rapida a lacului de unghii si formeaza un strat elastic care asigura rezistenta indelungata si mai putine zgarieturi a lacului de unghii.


Mod de aplicare:


1. Aplica pe unghii lacul de unghii preferat.


2. Inainte ca lacul de unghii sa fie complet uscat, aplica un strat de Top Coat Glossy.


Calitate garantata de Cupio


Gramaj: 15 ml



     Am aplicat baza, apoi ojele in doua straturi, sunt foarte pigmentate si aplicate in doua straturi ofera o acoperire foarte buna, iar peria lata cu care sunt prevazute sticlutele garanteaza o aplicare perfecta. Uscarea este destul de rapida si cu un luciu frumos. Dupa ce am stampilat modelele tot cu oje pentru stampilat Cupio, dar despre ele intr-o postare viitoare, am aplicat un strat de top-coat, despre care vreau sa va spun ca am avut o mare si placuta supriza....pentru ca nu mi-a intins modelele, stiti ca mereu ma vait ca gasesc greu un top-coat, care sa ma satisfaca din punctul asta de vedere. Asa ca a fost....Dragoste la prima.....aplicare. Si unde mai pui ca se si usuca repede.



   O alta manichiura cu o oja nude Cupio gasiti aici.
   Sper ca va place combinatia pe care am facut-o cu aceste oje frumoase si va astept si saptamana viitoare sa va povestesc despre alte produse Cupio care mi-au placut.




Etichete: , , , , , , , , , , , ,